Smiley face
U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

OŠ “Miloje Zakić” najbolja u Topličkom okrugu na završnom ispitu

Autor 19 јуна 2017

KURŠUMLIJA- Svršeni osmaci OŠ “Miloje Zakić” iz Kuršumlije ostvarili su najbolje rezultate u Topličkom okrugu na završnom ispitu. Oni su bili najbolji na testu iz srpskog i na kombinovanom tekstu dok su iz matematike bili peti. sa ukupnim prosekom 39.99, oni su prvi. Na drugom mestu je OŠ “Nikodije Stojanović” Tatko iz Prokuplja a treća OŠ “Toplički heroji” iz Žitorađe. S obzirom da je OŠ “Drinka Pavlović” iz Kuršumlije bila najbolja na testu iz matematike to znači da su osmaci iz Kuršumlije pokazali najbolje rezultate na ovogodišnjem završnom ispitu.

 

 

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=63971

19 јуна 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

9 komentara za “OŠ “Miloje Zakić” najbolja u Topličkom okrugu na završnom ispitu”

 1. Биљaнa Maнић

  Брaвo, дeцo! Вeрoвaлa сaм у вaс oд петог рaзрeдa и гoвoрилa дa сте нajбoљи! Вaшим родитељимa свe честитке зa oвaj успeх и, прe свeгa, зa дoбрo васпитање у oвим гoдинaмa пуним исkушeњa!

 2. Goran

  Ko predaje matematiku u Zakicu

 3. Snežana

  Bravo, svaka čast deco. To je ujedno i veliko priznanje i uspeh nastavnog kadra i rukovodstva škole, a ne kao neke škole u komšiluku pune novine hvalospeva oko fontana i slikanja zidova, zamena oluka, zamena podova, rekonstrukcija grejanja, rekonstrukcija bog te pitao čega još, kupovina auta, kupovina mini busa, razmena sa hrvatima, amerikancima, …. a ovamo znanje 0 i slovima nula.

  • Ciki

   Sram vas bilo! Gde ste na takmičenjima? U istim uslovima, možete samo da nam gledate u leđa. Toliko!

  • Neko ko zna

   To se najbolje vidi na takmicenjima, gde je ko. A videlo se itekako. Pustite vi te prijemne gde puno zavisi od nastavnika (profesora) koji deziraju. Verovatno su bili tolerantniji kod vas

 4. Xxx

  Simicka, i nije baš njihovo znanje nula, sva deca se bore na neki svoj način, neko uči manje a neko više. Predmetni nastavnici nisu krivi, postoje deca koja jednostavno ne mogu da savladaju gradivo. Takva su!

 5. Lela

  Nije samo znanje, snalažljiv vam deca….

 6. Profa

  Deca iz ZAKICEVE su na daljem skolovanju uvek bila najbolja, rezultati to pokazuju. Pozdrav za sve osmake Toplickog okruga i srecan upis.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up