Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Preko plota, Prokuplje, Žitorađa.

Otvorena sezona kupanja u akva parku u Doljevcu, ove sezone još jedna atrakcija

Autor 3 јуна 2017

DOLJEVAC- Danas je i zvanično otvorena sezona kupanja u akva parku u Doljevcu uz  članice kluba sinhronog plivanja “Sirene” iz Niša i hip-hop grupu „Senke“. Moto ovogodišnje sezone je “Za letnje osveženje, imamo rešenje“, a glavna novina ove godine je najava otvaranja novog atraktivnog bazena, koji će biti završen krajem meseca, da u najtoplijem delu godine posetiocima pruži priliku za beg od žege.

-Do sada ste imali mogućnost da koristite četiri bazena. Jedan polurekreativni, bazen sa toboganima koji ima dužinu od čak 99 metara, još jednu atrakciju akva parka – prelivni bazen sa veštačkim talasima i loptom za skakanje, (tzv. WET BUBBLE), kao i bazen namenjen našim najmladjim posetiocima. Ali, to nije sve. Akva park u Doljevcu ponudiće vam ove  sezone  nove, još atraktivnije sadržaje i najkvalitetniju uslugu-još jedan bazen čija je izgradnja uveliko u toku, pored već postojećih, dopuniće  ponudu ovog poznatog  mesta za rekreaciju stanovnika naše opštine, ali i posetilaca iz mnogih drugih naselja ovog dela zemlje, kao i turista u tranzitu, rekao je na ceremoniji otvaranja predsednik opštine Doljevac, Goran Ljubić.

Novi,  jedinstveni bazen,  SAND POOL , imaće površinu od 650 kvadratnih metara, sa ostrvom u sredini, veličine 150 kvadratnih metara, na kojem će se nalaziti i deo mobilijara, a biće na raspolaganju kupačima do kraja meseca. Ovaj bazen će, prema najavama, svojom atraktivnošću nadmašiti sve do sada vidjeno.

Inače, danas su dodeljene i zahvalnice ustanovama i preduzećima za uspešnu poslovnu saradnju: Lokalnoj samoupravi u Doljevcu, Javnoj biblioteci u Doljevcu, zatim JKP i Javnom preduzeću za upravljanje putevima, ovdašnjem Centru za socijalni rad, Crvenom krstu, PS u Doljevcu , agenciji Sinopsis iz Niša i Koprijan radiju.

Kompleks Akva park biće otvoren za posetioce svakog dana od 10 do 18 časova. Cena ulaznica je ista kao i prošle godine i iznosi 350 dinara za celodnevni boravak na akva parku, dok je za decu do 7 godina ulaz i dalje beslatan. Obezbedjene su  povoljnosti pri kupovini sezonskih ulaznica.  Za mesec jun po super ceni od 1500 dinara, kao  i grupnih ulaznica za organizovane posete. U čast otvaranja sezone danas je kupanje bilo besplatno.

 

(Autor J. K.)


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=63059

3 јуна 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Otvorena sezona kupanja u akva parku u Doljevcu, ove sezone još jedna atrakcija”

  1. LEPOOOO! A u Prokuplju bazen zadnja rupa na svirali????!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up