Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Ovakvo nevreme ne pamte ni najstariji Prokupčani: Noćas počelo saniranje posledica

Autor 12 сеп 2017

PROKUPLJE- Radnici JKP „Hameum“ su od ranih jutarnjih sati na terenu i užurbano rade na čišćenju javnih površina posle sinoćnih vremenskih nepogoda. Nevreme koje je zadesilo teritoriju opštine Prokuplje izazvalo je i prekid u snabdevanju električnom energijom, zbog čega je i vodosnabdevanje pojedinih delova grada bilo u prekidu.
-Sinoć oko ponoći otklonjen je kvar na pumpnoj stanici „Bumburek“ i podzemnim bunarima „Grčki mlin“, nastao usled snažnog olujnog vetra. U toku noći normalizovano je vodosnabdevanje koje je bilo obustavljeno zbog prekida električne energije, saopštili su nadležni u JKP „Hameum.“
Na vodovodnoj mreži došlo je do kvara u ulici Mramorskoj i Alekse Šantića, koji su otklonjeni u popodnevnim satima. Ekipe JKP „Hameum“ danas rade na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži u Karađorđevoj, Pojatskoj, Francuskoj ulici, kao i u ulici Ive Andrića i 9. oktobar.
Olujni vetra čupao je stabla, lomio grane sa drveća, nosio crep sa krovova kuća a u centru grada oboren je jedan od najvećih bilborda. Oluja je oštetila i zgradu Apoteke, polomljen je semafor-sat, koji je građane obaveštavao o tačnom vremenu i temperaturi, a oštećen je i deo fasade.
Ovakvo nevreme sa jakim udarima vetra ne pamte ni stari Prokupčani.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=68271

12 сеп 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Ovakvo nevreme ne pamte ni najstariji Prokupčani: Noćas počelo saniranje posledica”

  1. Auuu, ma strasno. Dunuo vetar, pale nekoliko kapi kise i to je odmah katastrofa! A koga ste to kao pitali od “najstarijih Prokupcana”,pa da ne pamte vetar u Prokuplju?

  2. Vasington

    Kako radimo , , dobro nam se vraca

  3. Kako tako “auuu,ma strašno”!?! “Dunuo vetar….da je vama odneo crep sa krova i uništio mnogo toga dali biste ovakav komentar dali?! Olujni vetar je mojim riditeljima poskidao crep sa krova kuće.Nemojte tako,kao prvo padanja crepa sa krovova i na kraju krajeva stvari koje su letele mogle su ubiti nekoga (naravno ko se u momentu našao na ulici) Vama to nije strašno?!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up