Smiley face
U kategoriji Blace, Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Poslanik iz Trstenika Miroslav Aleksić obišao Toplicu: Ne govori se o problemima

Autor 12 авг 2017

PROKUPLJE- Predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić posetio je juče Toplički okrug i tom prilikom istakao da je ovaj okrug primer propuštenih šansi. Dodao je da moraju da se iskoriste potencijali koji ovde  postoje, kako u poljoprivredi tako i turizmu.

-Srbija nema strategiju razvoja zemlje a posledice toga osećaju se i u Topličkom kraju. Potencijal koji ovde postoje u oblasti poljoprivrede su neiskorišćeni jer nema adekvatnih subvencija kojima bi se pomogli poljoprivrednici. Slušali smo velika obećanja o tim subvencijama i od ove i od prethodnih vlasti ali su sva ostala neispunjena jer oni koji donose odluke nikada nisu razumeli da poljoprivreda može pokrenuti ekonomiju- rekao je Aleksić.
On je dodao da o problemima u topličkom kraju svi ćute
-U Srbiji je postao trend da se o problemima ne govori. U Dnevniku nacionalne televizije nećete čuti ništa o egzodusu mladih i radno sposobnih iz ovog kraja, nećete čuti ni o problemima poljoprivrednika, ni o problemima ljudi čije su fabrike ugašene. Ova vlast nastavlja da skriva i gura probleme pod tepih i jasno je da se tim pristupom problemi neće rešiti. Samim tim ne možete ni očekivati da će biti iskorišćeni potencijali. Upravo zbog toga je važno da poslanici iz Topličkog okruga, na zasedanjima Skupštine progovore o problemima, da počnu da se zalažu za veće subvencije i ulaganja u ovaj kraj, jer njihova uloga i jeste da zastupaju interes svog naroda, a ne interes partije i da po nalogu partije ćute ili govore bajke- kazao je Aleksić i dodao je promena izbornog zakona, koja bi omogućila da građani direktno biraju svoje predstavnike u parlamentu, jedini način da se poveća odgovornost predstavnika građana, a decentralizacija suštinski važna za sprečavanje pražnjenja pojedinih delova Srbije.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66656

12 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Poslanik iz Trstenika Miroslav Aleksić obišao Toplicu: Ne govori se o problemima”

  1. Jovana

    Imala sam prilike da upoznam gospodina Aleksića, mogu vam reći da je jedan veoma kulturan i fin gospodin. Veoma vredan i intelugentan političar i najvažnije nije sujetan kao većina.

  2. inokentije

    Imali smo mi u Blacu poslanika u Republičkoj Skupštini, koji se “MNOGO” zalagao za opštinu Blace i sve mu je bilo po taman. Sada, kada je postao ispušena muštikla. on dovodi opozicione poslanike da kritikuje vlast koja mu je omogućila sve što je do sada postigao i koja mu sada ne valja. Sramota, KAKO GA NIJE STID.

  3. Анонимни

    Skuplja glasove ako moze da ucari koji glas za svoju stranku u Toplici.Kakoih nije sramota.Svi su isti.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up