Smiley face
U kategoriji Društvo, Merošina, Poslednje Vesti.

Predsednik opštine Merošina priredio prijem za regrute

Autor 28 феб 2018

MEROŠINA- Danas je kabinetu predsednika opštine priređen prijem za regrute martovske klase vojnika. Njima su uručeni prigodni pokloni, dar opštine Merošina. Prijemu su prisustvovali i predstavnici Ministarstva odbrane.

Tijanu Kocić iz Baličevca, Miloša Stevića iz Devče i Kostu Cvetkovića iz Jugbogdanovca, koji su prepoznali značaj i pokazali volju da služe vojni rok, primio je predsednik opštine Merošine Saša Jovanović.

Prijemu su prisustvovali načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš pukovnik Nenad Marković i potpukovnik Srđan Jovanović načelnik Centra Ministrstva odbrane Niš.

U Merošini je već postala tradicija da regrutima predsednik opštine uruči skromne poklone u znak zahvalnosti. Ovog puta se predsedniku opštine Saši Jovanoviću pridružio pukovnik Nenad Marković, pa su zajedno uručili poklone regrutima, ispred opštine Merošina i ispred Ministarstva odbrane.

Ovom prilikom je pukovnik Srđan Jovanović uručio zahvalnicu Srđanu Đorđeviću za inicijativu i postignute rezultate vezane za izradu Plana odbrane opštine Merošina.

Opština Merošina je među prve tri opštine u Južnoj Srbiji koja je izradila ovako značajan dokument.

(Merošinske vesti)


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=76740

28 феб 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “Predsednik opštine Merošina priredio prijem za regrute”

  1. NASTAVNIK

    Bravo za ucenike obrozovnog profilla Vozac motornih vozila TEHNICKE SKOLE IZ PROKUPLJA,Milosa i Kostu.Naravno bravo i za Tijanu.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up