Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Predsednik opštine Prokuplje dobio od Vlade priznanje za doprinos borbi protiv sive ekonomije

Autor 20 апр 2017

PROKUPLJE- Predsednik opštine Prokuplje Aleksandar Simonović dobio je od Vlade Srbije priznanje za doprinos borbi protiv sive ekonomije. Ovu nagradu su osvojili građani Prokuplja jer su bili među 12 opština, čiji su građani poslali najviše koverata u odnosu na broj stanovnika za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”. Kao nagradu ovih 12 opština dobiće wi-fi zone sa besplatnim internetom tokom 15 meseci, koje će im postaviti Telekom Srbija.

Internet preko “wi-fi drveta” moći će da se koristi u krugu od 150 metara i omogućava povezivanje do 300 korisnika, a opremljen je i priključcima za punjenje mobilnih telefona i LED osvetljenjem tako da će predstavlati ukras trgova ili parkova.

Inače, najviše koverata u odnosu na broj stanovnika poslali su građani iz opština Bela Palanka, Dimitrovgrad, Plandište, Bela Crkva, Golubac, Sečanj, Žitište, Rakovica, Svrljig, Bački Petrovac, Prokuplje i Titel.

Osim besplatnog internet za ovih 12 opština, Vlada Srbije za pet prvoplasiranih opština odvojila po 20.000 evra za opremanje i rekonstrukciju objekata infrastructure.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=60992

20 апр 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up