Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Program ustanova kulture

Autor 21 дец 2017

PROKUPLJE- Program ustanova kulture iz Prokuplja za ovu nedelju. Bogato i sadržajno.
U Narodnoj biblioteci „Rade Drainac“ održan je Deveti filozofski skup, na kome su eminentni profesori sa Filozofskog fakulteta iz Niša i Beograda govorili na temu „Sloboda i obrazovanje“.
Večeras u 19 sati,Narodni muzej Toplice će u galeriji „Boža Ilić“ biti domaćin Film klubu Prokuplje. Tom prilikom zainteresovana publika će moći da pogleda projekciju dokumentarnog filma „100 godina od Topličkog ustanka“, koji je snimio Film klub Prokuplje u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije.
U saradnji sa Sportskim savezom Opštine Prokuplje, Muzej je pripremio i izložbu fotografija i predmeta kojom će obeležiti 130 godina od osnivanja prvog sportskog kluba u Prokuplju. Izložba će biti otvorena u petak u 12 sati u galeriji „Boža Ilić“ i sigurno će zainteresovati sve poštovaoce prokupačkog sporta. Autori izložbe su viši kustos u Narodnom muzeju Toplice Darko Žarić i tehnički sekretar Sportskog saveza Opštine Prokuplje Božidar Jović.
Istog dana u 19 sati, talentovani prokupačkiosnovci i srednjoškolci predstaviće svojim sugrađanima najbolje scenske programe, koje su najpre prikazali svojim drugarima u školi. Direktorka Doma kulture, koji je organizator revije, Tijana Petrović kaže da je ovo prvi put da se organizuje ovakva jedna manifestacija i da je ona veoma važna, jer će nadarena deca svoj talenat za glumu, recitovanje i pevanje, moći da prikažu široj javnosti.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=73597

21 дец 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Program ustanova kulture”

 1. Veoma je lepo sto Dom kulture daje veliki znacaj deci.

 2. beriljac

  Ima još jedna vrlo važna manifestacija koja se upravo snima. Naime “vrh” ovog grada je rešio da nas po ugledu na svetske gradove obraduje novogodišnjim programom na lokalnoj televiziji.Naravno to ćemo u eri suficita,racionalnog trošenja para,plaćanja flašica vode iz sopstvenog džepa,platiti mi dragi moji sugrađani.
  Idealan način da se jedna apsolutna politička tv stanica nagradi za vernost.
  Na snimanje su pozvane naravno sve značajne face ovog “grada”.Pogađate iz koje stranke.
  Plava sala sportske hale Dr. Zoran Đinđić

 3. Beriljac vidi se da nisi lepo informisan. I pre svega ta lokalna televizija kako je ti nazivas nije stranacki opredeljena. I sta fali sto se snima novogodisnji program.

 4. beriljac

  Nisam informisan? Grešiš.Bio sam vrlo blizu događaja.
  Nije stranačka?Grešiš.Kada je napravljena neki prilog o lokalnoj opoziciji?Kada su organizovali neku debatu?Po njima ovde teče med i mleko kao na Pinku.
  Šta fali? To niko pored Pinka od vas neće ni da pogleda a svi ćemo plaćati.To su naše bačene pare za vernost vlastima.Neka izvade iz svojih novčanika za flašice vode kao vođa.
  Ti obavezno gledaj novogodišnji program te televizije.Nisi za bolje očigledno.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up