Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prokuplje: Gradi se savremeni pijačni kompleks

Autor 11 авг 2017

PROKUPLJE- U toku i izrada tehničke dokumentacije za izgradnju savremenog pijačnog kompleksa, koji će se sastojati od nekoliko objekata, izjavio je danas Milan Aranđelović, većnik za infrastrukturu. On će biti smešten na prostoru ispod srednje poljoprivredne škole „Radoš Jovanović Selja“.
– Idejna dokumentacija za most na Stražavačkoj reci, koji će povezivati ulice Veljka Vlahovića i Kopaoničku sa novom pijacom je u završnoj fazi, kao i za pristupne saobraćajnice i parking, a onda sledi i druga faza, koja će se sastojati od izgradnje objekata, naglasio je Aranđelović i dodao da je planirano da ovaj projekat bude realizovan u naredne tri godine, a početak radova se očekuje već u 2018. godini.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66597

11 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Prokuplje: Gradi se savremeni pijačni kompleks”

  1. revizor

    77 najava najave.Pogedajte izjave od pre mesec dva dana i videćete da su iste.Manje priče više rada.Živimo ovde, vidimo kako grad izgleda, ne mogu obećanja da prikažu stvarnost drugačijom nego što jeste.Izuzetno neefikasna, troma i bez vizije vlast u PK.

  2. Krajnje vreme da se sadasnje pijace dislociraju iz centralnog dela grada

  3. To je uredu,ali bi bilo bolje da prvo sredite bolnice,i zdrav se razboli kada u nju uđe….

  4. .....

    Prokuplje lici na najgoru kasabu i razvalinu od grada i bice potrebne decenije da se upristoji. Ali za to je potrebno da grad vode uceni ljudi, a ne *** koji po stare dane zavrsavaju srednju skolu.
    U Prokuplju vec 10ak godina nije rekonstruisana ni jedna jedina ulica. Npr ulica prema Bolnici ono je bruka i sramota.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up