Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Prokuplje: Mesec dana kulture

Autor 16 јуна 2017

PROKUPLJE- Manifestacija ”Kulturno leto 2017”. počinje u utorak, 20. juna i trajaće do gradske slave, Svetog Prokopija, 21. jula.

Slogan ovogodisnje manifestacije glasi “Kulturno zračenje”, a građanima će se i ove godine ponuditi bogat i sadržajan kulturno-umetnički program gde će učestvovati pesnici iz Kruševca, Aleksinca, Paraćina, slikari iz cele Srbije, folkloraši iz Slovenije i glumci iz Sofije.

Manifestacija ce biti otvorena izložbom dečijih radova i koncertom kafanske muzike, a nastaviće se kroz mesec dana uživanja u književnosti, muzici, likovnom, filmskom i dramskom stvaralaštvu.

-Sam slogan ovogodišnje manifestacije jeste sklanjanje od UV zračenja i ozračivanje kulturom koja mnogo više koristi. Ovogodišnji program pripremljen je uz zajednicke snage sekcija koje imamo, ali i uz gostovanja i saradnju opština sa kojima sarađujemo. Program će biti prilagođen svim uzrastima, a ulaz će skoro za sve programe biti slobodan. Pozivamo vas da zajedno uživamo – poručila je direktorka Doma kulture, Tijana Petrović.

Organizator dešavanja u okviru Kulturnog leta 2017. je Dom kulture Prokuplje.

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=63759

16 јуна 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up