Smiley face
U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Promene na rukovodećim mestima u opštini Prokuplje

Autor 18 апр 2017

PROKUPLJE- Ma današnjoj sednici SO Prokuplje Miloš Cvetković i Slobodan Mitić razrešeni su dužnosti u Opštinskom veću. Prema rečima predsednika Opštine Prokuplje Aleksandra Simonovića, novoizabrani većnici Miloš Cvetković i Slobodan Mitić razrešeni su dužnosti jer nisu bili spremni da preuzmu obaveze i odgovornost za rad u Opštinskom veću. Ove smene dovele su do nekih pomeranja na funkcijama.

Skupština Opštine Prokuplje razrešila je funkcije zamenika predsedika SO Prokuplje Filipa Jovanovića, koji je podneo ostavku i za obavljanje ove funkcije izabrala Nikolu Hadži Lazića, dipl. menadžera, za čiji izbor je glasalo 39 odbornika. Do promene je došlo i u sastavu Opštinskog veća. Na predlog predsednika Opštine Prokuplje Aleksandra Simonovića, za nove članove Opštinskog veća izabrani su Miloš Kostić i Filip Jovanović. U odborničke klupe seli su i novi odbornici Stevan Kostić i Boban Kocić, sa izborne liste „Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“.
U nastavku sednice usvojeni su izveštaji o radu ustanova kulture, Centra za socijalni rad i JP Direkcije za izgradnju, urbanizam i stambene poslove.
Skupština je usvojila i Odluku o produžetku važenja Strategije održivog razvoja opštine Prokuplje, kojom se produžava rok važenja ovog dokumenta, a razlog je usvajanje novog zakona koji je ušao u skupštinsku proceduru Republike Srbije.

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=60916

18 апр 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

8 komentara za “Promene na rukovodećim mestima u opštini Prokuplje”

 1. Vlada

  Klica je klasican primer preletaca i pre svega nije ni zasluzivao da bude odbornik! U politici je i danas dosta onih sto lako menjaju dresove sve zarad vlasti

 2. zare

  Otkacili se preletaca a svog coveka postavili na funkciju, normalno!

  • beriljac

   Ko je nijhov,ko je naš?Pa zar sva četvorica koji su navedeni nisu bili članovi DS-a?I ne samo oni ima tu još nekih jajara.I naravno Filip Jovanović.
   Ovo je dokaz nesposobnosti SNS-a da se osloni na sopstvene snage.Niko pošten,obrazovan i častan neće sa njima.
   Tuga u šta se pretvorila Srbija.

 3. Ana

  Prokupačka opština je po svemu iza Blaca i Kuršumlije. A najviše sredstava ima. Ulice su joj u najgorem stanju u okrugu… (Nigde više pasa lutalica.) Bolnica, Dom zdravlja neuporedivi sa kursumlijskim i blačkim…Školske zgrade i dvorišta…To je jedina opština u okrugu i jedna od retkih u Srbiji koja ne izdvaja sredstva parovima za vantelesnu oplodnju u doba bele kuge. Samo gola borba za vlast i lične interese! Bez ikakve odgovornosti i obaveza prema narodu!

 4. Анонимни

  Lokalna vlast je Prokuplje pretvorila u najgoru kasabu. Dovoljno je videti kako izgledaju ulice i trotoari.

 5. Анонимни

  Nesposobni i nestrucni koji gledaju samo svoje interese
  Ovo je dno dna

 6. miki 1990

  Kockicu za predsednika

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up