Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Promocija Kuršumlijske gitarijade u Nišu

Autor 18 јуна 2017

KURŠUMLIJA/NIŠ- Na trgu Kralja Milana u Nišu održana je promocija turističkih organizacija Srbije posredstvom karavana “Vidi Srbiju… Savršen odmor ti je nadohvat ruke”, koji organizuje Turistička organizacija Srbije. Na ovoj manifestaciji Kuršumlijska gitarijada  imala još jednu veliku promociju. Na štandu TO Kuršumlija je bilo moguće saznati sve o ovogodišnjem programu, uslovima konkursa za učešće demo bendova na Gitarijadi, ali i upoznati se sa njenim istorijatom. Štand je bio veoma posećen a najveće interesovanje vladalo je za vaučere u Prolom i Lukovskoj banji i za Kuršumlijsku gitarijadu.

 

Tokom karavana održanog u Nišu, na bini koja je bila postavljena na trgu, svoje učešće imao je i mladi rock bend Balkanska pravila, koji je svojim nastupom najavio Kuršumlijsku gitarijadu.
Ove godine, na Kuršumlijskoj gitarijadi,  koja se održava 14. i 15. jula, nastupaju grupa Kerber i Vlatko Stefanovski a pokrovitelji festivala si opština Kuršumlija i razvojni program Evropski Progre, koji takođe podržava organizaciju gitarijade – saopšteno je u Turističkoj organizaciji Kuršumlija čiji predstavnici su podelili veliki broj promo materijala i našli se na usluzi posetiocima karavana “Moja Srbija”.
 

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=63879

18 јуна 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up