Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Provera zdravlja radnika JKP Blace

Autor 12 окт 2017

BLACE- Dom zdravlja Blace nastavio je sa preventivnim pregledima radno sposobnog stanovništva u firmama. Ovoga puta Dom zdravlja je organizovao akciju namenjenu zaposlenima u  JKP Blace, gde su zaposleni imali priliku da urade malu proveru zdravlja i dobiju savete za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti i komplikacija.

Cilj ove akcije Doma zdravlja Blace je unapređenje zdravlja i poboljšanje kvaliteta života, eliminisanjem uzroka koji dovode do pojave bolesti i približavanje sistema zdravstvene zaštite korisnicima.

Nadamo se da ćemo ovakvom organizacijom rada na terenu uspeti da omogućimo našim korisnicima bolju dostupnost zdravstvene zaštite kao i bolji kvalitet pruženih zdravstvenih usluga. Nastojaćemo da ovakve akcije sprovodimo svim našim korisnicima kojima je naša pomoć potrebna, a koji nisu u mogućnosti da se pregledaju u Domu zdravlja.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=69970

12 окт 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Provera zdravlja radnika JKP Blace”

 1. Анонимни

  Sto ne objave kolko radnika JKP Blace je stalno na bolovanju.Sad kad pocne zima jedan broj istih ljudi stalno uzima bolovanje kako ne bi radilo.Sramota.

 2. Komunalac

  Njima bolje da poslali jednog dooobrog psihijatra, bas bi bilo zanimljivo da se vidi izvestaj o pojedinima!

 3. Анонимни

  Uveli “odrzavanje” vodomera po 150 DIN mesecno a doslo njih trojica da ocitaju vodostanje.Sve go partijski kadar u JKP Blace.

 4. Sneza JKP

  Mozak se ne leci lako!

 5. Dobrija

  Jel savetovali *** da smanji alkohol, ipak to lose utice na zdravlje??!!!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up