Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

PSS Prokuplje nastavlja sa edukacijama poljoprivrednih proizvođača

Autor 12 јан 2018

PROKUPLJE- Poljoprivredna Stručna Služba Prokuplje i u 2018. godini nastavlja sa predavanjima u saradnji sa Mesnim zajednicama Opštine Prokuplje.

Nakon Novogodišnjih i Božićnih praznika, savetodavci PSS Prokuplje Tonić Dejan, Jović Snežana i Duška Petrović su nastavili sa održavanjem predavanja u Mesnim zajednicama prokupačke opštine. Predavanja su održana su u Mesnim zajednicama Berilje, Pasjača и Đurovac. Veliki broj zainteresovanih poljoprivrednih proizvođača koji su  prisustvovali  predavanjima, imao je niz pitanja za savetodavce, kako iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, tako i iz oblasti agrarne politike. Najveće interesovanje proizvođača je bilo za ostvarivanje prava na podsticajna sredstva Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede kao i za konkurs po IPARD programu (predpristupni fondovi Evropske Unije) koji je raspisan krajem protekle godine.

Direktor PSS Prokuplje Žarko Koprivica poziva sve poljoprivredne proizvođače Topličkog okruga da se jave savetodavcima PSS Prokuplje za pomoć oko popunjavanje svih aplikacionih obrazaca po konkursima Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede kao i za raspisane pred-pristupne fondove Evropske Unije ( IPARD).Saveti i preporuke su naglašeno nam je u PSS Prokuplju besplatni za razliku od privatnih agencija.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=74680

12 јан 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “PSS Prokuplje nastavlja sa edukacijama poljoprivrednih proizvođača”

  1. Mirko

    Od izuzetnog znacaja je cuti eminentne strucnjake, kako bi se unapredila poljoprivreda.

  2. Ivan

    Toplica ima potencijala kada je poljoprivreda u pitanju, ali je neophodno da se cuje misljenje strucnjaka, savremene metode i tehnike za bolje prinose.

  3. Sasa

    Svako ko se bavi poljoprivredom mora da shvati cinjenicu da mora da primeni savremene metode i misljenje strucnjaka, jer bez toga nema ni ozbiljnog bavljenja poljoprivredom.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up