U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Raspisan konkurs za dodelu priznanja povodom obeležavanja Svetopličkog sabora

Autor 13 juna 2019

Organizacioni odbor za obeležavanje Svetopličkog vidovdanskog sabora u manastiru Toplička Gračanica raspisao je konkurs za dodelu priznanja, koja će biti uručena na Saboru, 28. jula. Priznanja su namenjena uspešnim pojedincima, ustanovama i preduzećima koji su dali doprinos u razvoju naše društvene zajednice, i nose imena slavnih srpskih kosovskih junaka “Car Lazar“, “Carica Milica“, “Jug Bogdan“, “Milan Toplica“ i „Kosančić Ivan“.

Prema tradiciji, raspisan je i literarni konkurs sa učenike petog i sedmog razreda svih osnovnih škola sa područja Topličkog upravnog okruga.
Učenici petog razreda radiće na temu “Toplica moj zavičaj“ i “Volim Toplicu tu ostajem“, a sedmaci će konkurisati sa radovima na temu “Stazama kojima su hodali hrabri“, „Junaci Gvozdenog puka“ i “Osam vekova svetosavlja“.
Konkurs je otvoren do 20. juna. Sve prijave i predloge za dodelu priznanja slati na adresu Toplički upravni okrug Prokuplje, Tatkova 2–za Organizacioni odbor za obeležavanje Svetopličkog vidovdanskog sabora 2019. godine.

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free online course
download intex firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468007

13 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up