Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Sajam Poljoprivrede u Blacu

Autor 19 феб 2018

BLACE- U četvrtak, 22. marta u sportskoj hali „Čika Duško Jovanović“ u Blacu održaće se sajam poljoprivrede.

 

Sajam počinje u 9 časova a svečano otvaranje predviđeno je za 12:00. Organizatori sajma su Poljoprivredna stručna služba Agropoljosavet Blace, Srednja škola Blace i Turistička organizacija Blace.

Sajam je podržan od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Privredne komore Srbije, Opštine Blace i Opštine Kuršumlija.

Izlagači: Predstavnici hemijskih kuća, komercijalnih banaka, proizvođača poljoprivredne mehanizacije, osiguravajućih društava i izlagači poljoprivrednih proizvoda.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=76287

19 феб 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Sajam Poljoprivrede u Blacu”

 1. Анонимни

  Pa oni ne umeju da organizuju ni sajam cveca a kamoli sajam poljoprivrede.

 2. Blačanin

  Obavezno ću da dođem. To ne smem da propustim. A jel se kupuju karte il’ je besplatno?

 3. Dr.Ruta

  Oni samo umeju da organizuju, ali o tudjem trošku a da rade poljoprivredu to neće.Nisu mi ludi kad ovako oni žanju bez setve.

 4. Vidoje

  Jel to onaj sajam kao prošle godine kad poneses jedan leba i najedes se džema i suvih šljiva.
  Već znam ko će da se obrati prisutnima. Dosadno. Bolje da pokrpite rupe po putu, očistite blato po ulicama i rešite smrdljak kod igrališta.

 5. polat

  Sramota i bruka zasto ne pomognu ono malo omladine sto je ostala u selima za razvoj poljoprivrede nego organizuju sajmove za odabrane ljude privrednike da uzmu jos neku masinu traktor i td . polovina momaka i omladine u selima nemogu da obradjuju zemlju bez masina a hoce da rade i muce se ili nemaju dovoljno zemlje za obradu a zadruzne povrsine su date na zakup na 99 god da se prave piste i smetliste i to rodna zemlja ,u kursumliji u selu na pogranicnoj opstini ima porodica sa 4 ili 5 dece gde roditelji ne rade nigde a ovce iz donacije i zadruga daju se doseliocima iz beograda dosadilo im dqa jedu kaldrmu pa se setili da postaknu poljoprivredu sramota sto toj deci nedadoste tu stoku da odgajaju i da prezive..

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up