Smiley face
U kategoriji Blace, Kultura, Poslednje Vesti.

“Sam protiv NATO”

Autor 13 окт 2017

BLACE- U sredu, 18. oktobra od 20 časova u Kulturnom centru “Drainac” biće izvedena monodrama “Sam protiv NATO 18 godina kasnije”. Cena ulaza je 300 dinara.

Poznati glumac sa juga Srbije Dragan Boža Marjanović proslaviće 18 godina svoje monokomedija „SAM PROTIV NATO“ u Kulturnom centru „Drainac“ 18. oktobra od 20 časova.

Kako sam Marijanović kaže, komediju je počeo da piše tokom bombardovanja Jugoslavije 1999. godine , a u drami ima dostih istinitih likova koji su , kako kaže, provučeni kroz sarkastičnu i duhovitu prizmu.

Namerno sam skrenuo u komediji kao žanr jel je meni lično to predstavljalo ventil od stresa i svih ružnih stvari koje su nam se tada dogodile. Premijera je bila septembra odmah nakon bombardovanja, ni sanjao nisam da će se ova predstava igrati punih 18 godina –kaže Marjanović.

„SAM PROTIV NATO“ je priča o čoveku koji je sam uspeo da pobedi NATO pakt uz pomoć usisivača , krave , debeljana i još nečega.

 


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=70029

13 окт 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za ““Sam protiv NATO””

  1. Анонимни

    E naso si ovde da naberes med u Blace.Pa ni NATO nije imao nikaku korist od nas iz Blaca pa zato valjda nije nas ni gadjao.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up