Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Predsednik Simonović ne dozvoljava da se gase mašine

Autor 10 јан 2018

PROKUPLJE- Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović najavljuje da će 2018. godine Prokuplje biti veliko gradilište. Osim radova na putnoj i komunalnoj infrastrukturi i drugim objektima od opšteg interesa, krenuće i radovi na uređenju korita reke Toplice na lokalitetu Mala Guba, zatim izgradnja Spomen parka posvećenom Drugom pešadijskom puku Knjaz Mihajlo, legendarnom “Gvozdenom puku” u parku kod Železničke stanice i izgradnji nove pijace sa pristupnim saobraćajnicama u blizini Poljoprivredne škole, najavljuje Simonović.

Iz opštinskog budžeta za projekat uređenja i adaptacije pojedinih objekata u Opštoj bolnici ”Dr Aleksa Savić” biće opredeljeno 10 miliona dinara.

-Bez obzira na nasleđene dugove iz prethodnog perioda nastojaćemo da uradimo sve što smo planirali, u tome ćemo imati veliku pomoć državnih organa i institucija, izjavio je Simonović dodavši da je cilj rukovodstva lokalne samouprave da se iz dana u dan sve više poboljšavaju uslovi života i rada stanovnika prokupačke opštine.

Prema njegovim rečima u ovoj godini očekuje se i završetak radova na projektima koji su započeti u prošloj godini.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=74610

10 јан 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Predsednik Simonović ne dozvoljava da se gase mašine”

 1. Marko

  Prokuplje je pocelo da se budi iz jednog mracnog perioda vladavine DS-a, i konacno je ugledalo svetlo na kraju tunela.

  • ............

   6 godina ste vec na vlasti. Dobro ste se setili da se probudite. I i dalje nakon 6 godina za sve vam je kriva predhodna vlast.

 2. Ivan

  Dokaz da se nastavlja punom parom i u 2018.

 3. Slavko

  2017.je bila godina preporoda za Prokuplje, napredovanje Prokuplja se nastavlja i u 2018.

 4. ............

  Ma carobno. U gradu vec 10 godina nije rekonstruisana ni jedna ulica, niti planiraju. Mislim na ulice koje su vec pod asfaltom, a koji se RASPAO!
  Neasfaltiranih ulica u gradu ima jos 50ak, za ovu godinu su planirali da asfaltiraju 3. Stvarno vrlo vrlo ambiciozno. Jedna Kursumlija je za dve zadnje godine asfaltirala preko 50 ulica.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up