U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

Slobodanka Simić iz Kuršumlije dobitnica priznanja Dama godine za region 2017.: Ona se našla među 20 najuspešnijih žena zahvaljujući proizvodnji likera

Autor 17 okt 2017

KURŠUMLIJA- Slobodanka Simić iz Kuršumlije jedna je od 20 uspešnih žena koje su Vrnjačkoj banji dobile priznanje Dama godine za region za 2017. godinu. Slobodanka se glasovima stručnog žirija našla na ovoj listi zahvaljujući proizvodnji likera koju je pokrenula nakon što je otišla u penziju.

Nagrada se dodeljuje najuspešnijim damama iz regiona, bez obzira kojom oblašću se bave. Među 20 žena dobitnica ovog priznanja iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske su Jasna Avramović, gradonačelnica Smedereva, Radmila Tonković, prva žena vazduhoplovstva, Manuela Plamenova Babačkova, zastupnik brenda Golden rose za Jugoistočnu Evropu, Suzana Perić, modni dizajner, Anđelka Atanasković, direktorka PPT Namenska, Irina Vukotić, novinarka i TV lice, direktorka kompanije za proizvodnju nakita “Leveris” Marija Butorović, privrednica iz Zagreba Bernarda Cecelja, kao i druge žena uspešne preduzetnice.

-Nisam želela da se dosađujem kad sam otišla u penziju i počela sam da proizvodim likere iz hobija. Novina je bila ta što sam ih proizvodila od divljih šumskih plodova, od trnjina, drenjina, aronije i što u mojim likerima nema veštačkih sastojaka, sve je potpuno prirodno. Vrlo brzo sam primetila da mi prijatelji traže likere da odnesu na poklon za slave i rođendane. Počela sam sa flašama koje sam imala u špajzu, a onda sam uradila profesionalni dizajn ambalaže, naručila profesionalne flaše i krenula da izlažem na sajmovima- priča Slobodanka Simić.

Ovako je na dodeli nagrade u Hotelu Zepter u Vrnjačkoj banji predstavljena Slobodanka Simić: https://www.youtube.com/watch?v=oPk8LaR9unE

-Posle 10 godina rada u kom sam uživala, nagrada Dama godine je za mene jedno od najvećih životnih priznanja- kaže Slobodanka.

Pored ovog priznanja, Slobodankin brend “Dana likeri” su do sada dobili 10 zlatnih medalja na sajmovima u Srbiji za kvalitet i dizajn ambalaže.

 

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=70310

17 okt 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Slobodanka Simić iz Kuršumlije dobitnica priznanja Dama godine za region 2017.: Ona se našla među 20 najuspešnijih žena zahvaljujući proizvodnji likera”

  1. Cestitam,
    bravo teta Slobodanka❤

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions