Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Šta radi predsednik opštine?

Autor 11 окт 2017

KURŠUMLIJA- Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić priredio je povodom Dečije nedelje prijem za decu iz Predškolske ustanove “Sunce”.

Tom prilikom, predsednik Vidić istakao je da se u razgovoru sa decom oseća veoma lepo te da ga njihova enegrija inspiriše i daje nove ideje. Ovi duhoviti mališani potražili su odgovore na pitanja poput „šta radi predsednik“, kao i „da li on čuva opštinu“. Na njegovo pitanje šta nedostaje kuršumlijskim vrtićima „Sunce“ i „Čarolija“ ovi razdragani mališani odgovorili su da im je za igru i ugodne trenutke potrebna još jedna ljuljaška u dvorištu, nova vrteška i još jedan tobogan, saopštila je Služba za informisanje opštine Kuršumlija.

„Briga o našim najmlađim sugrađanima je moj najvažniji zadatak. Posebno se radujem ovakvim susretima i nastojaću da uzvratim posetu ali i da njihove predloge realizujem u nastupajućem periodu. Raduje me podatak da se sve više dece rađa u našoj opštini. Sredstvima iz budžeta pomažemo razvoj nataliteta, te s tim u vezi u vrtiću „Čarolija“ dogradićemo još jednu radnu sobu kako bi se rešio problem smeštajnog kapaciteta i na taj način stvorili neophodni uslovi za boravak mališana u ovoj ustanovi. Obaveza svih nas je da našoj deci omogućimo bolje uslove za odrastanje jer su ona naše najveće bogatstvo“, poručio je predsednik Vidić.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=69931

11 окт 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Šta radi predsednik opštine?”

  1. Kuršumličanka

    Verujem da su ga ubili pitanjima i još razumnijim odgovorima. Predsednik nije na njihovom nivou ič!

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up