Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Svakog dana u Prokuplju se sanira po jedan put

Autor 12 јан 2018

PROKUPLJE-  U selu Donja Bresnica nastavljena je realizacija ugovora o izgradnji i uređenju seoskih puteva i ulica. Predstoje radovi u Klisurici, a nedavno je u okviru istog ugovora saniran put u selu Viča. Za ove radove Opština Prokuplje opredelila je iz budžeta 1.200.000 dinara.


Izgradnja puteva na seoskom području jedan je od važnih uslova za razvoj i opstanak topličkih sela, a koliki značaj Opština Prokuplje pridaje tome, govori činjenica da se na području prokupačke opštine skoro svakoga dana sanira po jedan atarski put ili seoska ulica.
U selu Donja Bresnica dve ulice koje su bile u veoma lošem stanju dobiće sasavim novi izgled a žitelji ovog sela bolje uslove za život i rad.
-Iskreno, pomalo sam zavideo svojim komšijama u okolnim selima gde su putevi već sanirani, i nadao sam se da će ta sreća zadesiti i nas. Nama su dobri putevi najpotrebniji, jer život na selu je težak i naporan a još više ga otežavaju loši putevi, kaže jedan stanovnik Donje Bresnice i dodaje da će sada žitelji ovog kraja moći normalno da se kreću bez obzira na vremenske prilike i uslove puta.
-Sada nam je mnogo lakše da odemo do grada, kod lekara, ili da bez problema sa poljoprivrednim mašinama odemo do svojih njiva, ističu meštani ovog sela.
U Donjoj Bresnici sanirana su dva puta na kojima je urađeno nasipanje i valjanje u dužini od 700 metara.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=74691

12 јан 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “Svakog dana u Prokuplju se sanira po jedan put”

 1. Ivan

  Da bi se zadrzali ljudi na selu, prvo i osnovno je sanirati puteve.

  • Blačanin

   Bravo za Prokuplje. Kod vas se svaki dan nešto asfaltira, a kod nas u Blacu se svaki dan otkine po neki točak ili pukne opruga zbog rupa. Ne radi se apsolutno ništa, ali smo zato kupili novu Škodu Superb za 28.000e. Skromna vlast.

 2. Mirko

  Sto veci broj saniranih, napravljenih i asfaltiranih ulica je kljuc uspeha, napretka i prosperiteta Toplice.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up