Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Sve spremno za ProFiFest

Autor 4 маја 2018

PROKUPLJE- Prokupački filmski festival, koji se ove godine po prvi put zove ProFiFest, biće održan po sedmi put od 16. do 20. maja.

-Publiku i goste očekuje kvalitetan program kao i svaki put i filmovi iz različitih krajeva sveta. Ipak, ove godine će po prvi put imati priliku da odgledaju i dugometražne filmove, koji će se naći u kategoriji ženski filmski rukopis. Ovo je jedini festival u Srbiji koji ima kategoriju koja promoviše žene, rekao je na konferenciji za novinare predsednik Film kluba Prokuplje Žikica Jovanović.
On je najavio da će publika u prepodnevnim satima, tačnije od 12 gledati kratkometražne, a u večernjim satima, od 20 sati, dugometražne filmove. Sve projekcije, 50 kratkometražnih i četiri dugometražna filma, biće prikazane u Domu kulture.
Pre svakog kratkometražnog filma, kako je najvio Jovanović, biće organizovano i druženje sa poznatim gostima iz sveta filma.
Žiri festivala ProFiFest biće poznati glumac Ivan Bekjarev,profesor produkcije na Fakultetu dramske umetnosti Radenko Ranković i direktor Filmskih susreta i Niškog kulturnog centra Srđan Savić.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=79872

4 маја 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up