Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Svetski a naš: Novi wellness centar u Prolom banji

Autor 11 авг 2017

PROLOM BANJA- U sklopu medicinskog kompleksa hotela Radan u Prolom banji počeo je sa radom novi wellness centar, jedinstveni centar tog tipa u Republici Srbiji. Novi wellness centar nastao je kao rezultat zahteva naših gostiju da se pobegne od svakodnevnih obaveza, stresnog načina života i gradske gužve. U okruženju koje pruža mir i spokoj, wellness centar predstavlja pravi izbor za kvalitetan odmor, uživanje i relaksaciju.

U okviru novog wellness centra koji se prostire na površini od 2.100 kvadratnih metara, gosti će moći da uživaju u vrhunskim tretmanima i uslugama. Sam kompleks se sastoji iz tri nivoa pri čemu je svaki od njih osmišljen da našim gostima pruži maksimalno zadovoljstvo i neponovljivo iskustvo. Spektar tretmana je raznovrstan i prilagođen svim starosnim kategorijama, pa tako gosti hotela i posetioci mogu uživati u svetu sauna (tri finske, infrared i bio sauna), parnim kupatilima, slanim sobama, kneipp stazi i velikom broju toplih klupa.

 

 

Posebne atrakcije u novom Wellness centru predstavljaju bazen otvoreno – zatvorenog tipa na prvom spratu sa predivnim panoramskim pogledom na crkvu Preobraženja Gospodnjeg i džakuzi bazen sa slanom vodom, simbolično nazvan Prolom more. Imajući u vidu da je sve više mladih bračnih parova sa decom u Prolom Banji, novi Wellness pruža mogućnost da se istovremeno zabave roditelji i deca i provedu kvalitetno zajedničko vreme uz opuštanje svih čula.

Poseban deo Wellness centra predstavlja salon lepote gde su gostima na raspolaganju najrazličitiji tretmani i usluge, počev od manikira, pedikira, frizera, nege lica do najsavremenije infracrvene kapsule koja je omiljena među ženskom populacijom. Nakon toga, mogu se opustiti u relax zoni i isprobati čari neke od masaža koje su specijalno osmišljene kako bi se iskoristile sve blagodeti Prolom banje i nezamenljive Prolom vode koja se nalazi u čitavom kompleksu.

Za sve one koji žele da ostanu vitki tokom boravka u Prolom Banji, na raspolaganju im je fitnes sala sa spravama za vežabanje a kako bi im boravak bio što interesantniji i sadržajniji postoji i sala za zabavu sa svim elementima koji će im upotpuniti boravak.

Celokupna investicija u novi Wellness centar zamišljena je kako bi se poboljšala postojeća turistička ponuda i omogućio kompletni užitak gostiju, kako mlađih kojih je sve više tako i starijih koji se prilagođavaju savremenim trendovima, i opravdala reputacija hotela Radan za koji se traži mesto više tokom čitave godine.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=66583

11 авг 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Svetski a naš: Novi wellness centar u Prolom banji”

  1. Ljubisa Livac

    Svetski mozda jeste, ali nas nije, sirotinja ovde nece da ide .

  2. Dva brata

    A Kuršumlijska banja. Šta bi.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up