Smiley face
U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

Teren u Poštanskoj ulici u Prokuplju u novom ruhu, odnovljeno igralište nosiće ime Tomislava Đorđevića

Autor 27 јула 2017

PROKUPLJE- U utorak, 1. avgusta u 18 sati otvara se renovirani teren za košarku u Poštanskoj ulici u Prokuplju. Teren renovira kompanija MOZZART o ukviru akcije „Sto terena za jednu igru“.

Igralište u Poštanskoj ulici odavno važi za omiljeno sastajalište najboljih prokupačkih košarkaša, a uskoro će dobiti novi izgled. Na zahtev građana obnovljeni teren nosiće ime Tomislava Đorđevića, sportskog radnika koji je u gradu kraj Toplice najviše doprineo razvoju igre pod obručima.

-Pozivamo sve ljubitelje košarke iz Prokuplja i okoline da u utorak, 1. avgusta u 18 časova dođu na teren i budu deo velike akcije „Sto terena za jednu igru“. Zajedno sa sinom Tomice Đorđevića i poznatim prokupačkim košarkašima Draganom Labovićem i Petrom Rakićevićem svečano ćemo otvoriti košarkaški teren, stoji u pozivu kompanije MOZZART.

Titulu najuspešnijeg košarkaškog stručnjaka u Prokuplju Tomica Đorđević zaslužio je nakon šest decenija rada u košarci. Basket je zavoleo još kao mladić, kada je nastupao za košarkaški klub Topličanin. Igračku karijeru zamenio je trenerskom, a njegov uspeh se ogleda u formiranju mlađih košarkaša i razvoju velikog broja talenata. Do poslednjih dana Tomica je bio na košarkaškim terenima pružajući podršku prokupačkim košarkašima sa željom da sport u koji je on uložio svoj život bude svetla tačka Prokuplja.

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART dosad su obnovljena 43 košarkaška terena širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica, Kikinde, Beograda i Subotice, akcija „Sto terena za jednu igru“ se nastavlja do svih 100 obnovljenih terena!

(izvor mozzartsport.com)


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=65754

27 јула 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up