Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Toplička ulica se završava 1. aprila

Autor 11 мар 2018

KURŠUMLIJA- Radovi na rekonstrukciji Topličke ulice biće završeni do 1. aprila saznajemo od šefa gradilišta iz Preduzeča za puteve Trace Niš. Ovu informaciju potvrdio nam je i predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić. Rekonstrukcija se radi od Crvenog krsta do mosta na kanalu kod vulkanizerske radnje “Kod Bleka”.

Trotoar: Blize kolovozi za vozila, desno za pesake

Građane najviše zanima kako će izgledati trotoar sa leve strane ulice. Od ivice kolovoza asfaltiraće se dva metra i taj prostor je predviđen za parkiranje vozila. Pored toga radi se trotoar za pešake koji će biti popločan behaton kockama. Širina trotoara će biti različita a na najširem delu biće 1,6 metara.

Kolovoz će biti presvućen još jednim slojem asfalta. Radovi koštaju 35 miliona dinara a zajedno finasiraju JP “Putevi Srbije” i Opština Kuršumlija.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=77194

11 мар 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Toplička ulica se završava 1. aprila”

 1. Silja

  A sta ce biti sa ostalim delom ,od vulkanizera prema Mikullani:.Niti ima trotoara . niti moze da se prodje od parkiranih automobila u delu SERVISA Jovic.A niko nista ne preduzima.

 2. petar

  Jel ce drugi sloj da bude kao u Kosovskoj? Sa neravninama, prelazima i spojevima kao da su deca lepila plastelin, a ne radila ozbiljna firma.

 3. djoka

  A sta ce biti sa desne strane ulice? Seljaci vode grad, seljaci rade proekte, seljaci vode radove i onda i ulica nemoze da bude drugacija nego seljacka. Da ulica koja treba da bude najlepsa u gradu nema ni parce zelenila to nema nigde u svetu. Za ovako nesto bi trebalo svi da zavrse na visegodisnjim robijama i oduzetim diplomama svi nasi opstinski rukovodioci. SRAMOTA, BEDA, JAD, pa dal su nekad otisli dalje od Beloljina da vide nesto kako se radi u normalnom svetu ili idu samo kad treba zenama gace da kupe u Nis.

 4. Dva brata

  Rekao nam prijatelj da u Švajcarskoj koja je jedna od najbogatijih zemalja Evrope nema behaton ploča po trotoarima nego je asfalt em jeftiniji em brz završetak radova em dugotrajniji, koje pranje para…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up