Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst

Autor 14 јан 2014

KURŠUMLIJA- Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst održaće se na gradskom bazenu19. januara, na Bogojavljanje. Plivanje se održava u organizaciji opštine Kuršumlija i Društva za negovanje tradicija “Stefan Nemanja”.

PLIVANJEManifestacija se održava po šesti put a obezbeđene su i vredne nagrade. Za prvo mesto Bogojavljenski krst i 10.000 dinara, drugo 8.000 i treće 5.000 dinara

-Mi iz Društva “Stefan Nemanja” i opština Kuršumlija i ove godine organizujemo plivanje za Bogojavljenski krst na gradskom bazenu. Pozivam mlade ljude da se prijave i učestvuju u ovoj viteškoj disciplini. Za pobednika, drugo i treće mesto, obezbeđene su novčane nagrade – izjavio je za Topličke vesti Jugoslav Savić, iz Društva za negovanje tradicija “Stefan Nemanja”. Savić da će takmičenje početi u 12 sati a u 10 sati položiće se venci na Spomenik poginulim junacima u gradskom parku.

Inače, prijavljivanje za plivanje za Bogojavljenski krst do petka na broj telefona 062/ 380-699. Prijavljeni kandidati prolaze obavezni lekarski pregled.

Dusan Ilic sa krstom

Proslogodisnji pobednik Dusan Ilic

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=9813

14 јан 2014. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up