Smiley face
U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

U Blacu održane “Igre bez granica”

Autor 17 маја 2017

BLACE- U sportskoj hali “Čika Duško Jovanović” u Blacu danas su održane “Igre bez granica”, koje Osnovna škola “Stojan Novaković” organizuje već treću godinu zaredom. Ove godine “Igre bez granica” prvi put su organizovane na okružnom nivou i učešće su pored škole domaćina uzele i osnovne škole “Drinka Pavlović” i “Miloje Zakić” iz Kuršumlije.

Prvo mesto u kategoriji starijih uzrasta- dečaci i devojčice, i mlađih uzrasta- dečaci, osvojila je Osnovna škola “Stojan Novaković” Blace, a prvo mesto u kategoriji nižih razreda- devojčice, osvojila je Osnovna škola “Miloje Zakić”.

Ekipu Osnovne škole “Miloje Zakić” iz Kuršumlije bodrili su i direktorka Radica Jović,  kao i pedagog, dok je ekipu OŠ “Drinka Pavlović” predvodio nasrtavnik fizičkog Goran Bagarić.

U igrama bez granica učestvovale su ekipe sastavljene od učenika četvrtog (mlađi uzrast) i VI i VIII ( stariji uzrast) razreda.

Ekipe mlađih razreda takmičile su se u pet igara. Ekipe starijih razreda takmičile su se u savladavanju poligona prepreke i u nekim elementima pojedinačnih sportova.

U organizaciji i pripremama za takmičenje učenika mlađih razreda učestvovali su učitelji Momčilo Maksić i Dejan Đokić i učiteljica Biljana Simić, članovi sportske sekcije.

Učenike starijih razreda za takmičenje su pripremali nastavnici fizičkog vaspitanja Bratislav Bradić i Ivica Ćurčić.

Po završetku igara najboljima su uručeni pehari i zahvalnice nakon čega je održano zajedničko druženje.

U osnovnoj školi “Stojan Novaković” veruju da će igre bez granica u narednom periodu okupiti i učenike ostalih škola.

 

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=62242

17 маја 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “U Blacu održane “Igre bez granica””

  1. jovana

    Imamo mi ovde igre bez granica vec 4 meseca.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up