Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

U Kuršumliji se održavaju Olimpijske seoske igre

Autor 14 сеп 2017

KURŠUMLIJA- U ponedeljak, 18. septembra 2017. godine, sa početkom u 12 časova na terenima kod Sportske hale u Kuršumliji održaće se Olimpijske seoske igre, saopštila je Turistička organizacija Kuršumlije.

Takmičenje se realizuje u okviru programa „MLADI SU ZAKON“ – Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Savezom za rekreativni sport Srbije, Turističkom organizacijomKuršumlija i Sportsko poslovnim centarom Kuršumlija.

Omladinski volonterski projekat “Danju sport a noću muzika” sprovodi Neformalna grupa Omladinski puk uz podršku Resurs centra „Proaktiv-Niš“.

Takmičenje se organizuje u sledećim sportskim disciplinama:
1. Odbojka na pesku 2 na 2 (m – ž)
2. Basket 3 na 3 (m – ž)
3. Narodni višeboj (m – ž)
4. Nadvlačenje konopca (m)
Pobednici u svim disciplinama stiču pravo učešća na finalnom takmičenju koje se održava 23. septembra u Aranđelovcu. Za tri prvoplasirane ekipe obezbeđeni su pehari, medalje i nagrade.

Prijava za učešće na Igrama je besplatna, a možete je obaviti: u Turističkoj organizaciji Kuršumlije, na telefone: 027 380 963 i 063 75 75 506 ili na dan takmičenja, najkasnije do 18. septembra u 11 časova.

Napomena: Jedan takmičar može nastupiti u više disciplina ukoliko je na spisku tih disciplina i ukoliko se može uklopiti u program takmičenja, stoji u obaveštenju.


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=68323

14 сеп 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “U Kuršumliji se održavaju Olimpijske seoske igre”

  1. Sve pohvale Turistickoj organizaciji Kursumlija.

  2. Raca

    Tradicionalni sport koji se vekovima igrao u nasim selima je odbojka na pesku. Jedan bivsi ministar je hteo da gradi kanal koji bi spojio Dunav i Luku Solun , a nasa lokalna vlast bi da iskoristi to i ovda napravi jedan mali zaliv od Jonskog mora pa otuda i sve veca popularnost odbojke na pesku.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up