Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

U Prokuplju pušten u rad veoma važan objekat: Otvaranju prisustvovali ministar Branko Ružić i politički vrh Prokuplja

Autor 16 јула 2017

PROKUPLJE- Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić svečano je danas pustio u rad „vaj-faj drvo“ , koje je Opština Prokuplje dobila kao nagradu u okviru akcije „Uzmi račun i pobedi“. Svečanom otvaranju besplatne internet zone u parku na Trgu topličkih junaka prisustvovao je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović, načelnik Topličkog upravnog okruga Nebojša Vukadinović, članovi Opštinskog veća, predstavnici NALED-a i kompanije „Telekom” koji su partneri na ovom državnom projektu.
Opština Prokuplje jedna je od 12 opština u Srbiji čiji su građani poslali najviše fiskalnih računa u ovoj akciji i na taj način dali veliki doprinos u suzbijanju sive ekonomije.

-Čast mi je što danas ovde, ispred spomenika Topličkim junacima u kraju koji je poznat po junaštvu, ali i po arheološkim nalazištima, spajamo istorijske i moderne vrednosti. To je jedna veoma značajna simbolika i nadam se da će ovo vaj-faj drvo služiti građanima Prokuplja koji su bili revnosni u ovoj akciji i doprineli podizanju svesti o značaju suzbijanja sive ekonomije, rekao je ministar Ružić.

On je ovom prilikom istakao da je preko 85 miliona fiskalnih računa poslato u okviru ove nagradne igre , upravo pokazatelj da su građani spremni da izraze svoju lojalnost u uvođenju reda u državi.
Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović , zahvalio se, pre svega Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i sadašnjem ministru Branku Ružiću, dosadašnjoj ministarki a sadašnjoj premijerki Ani Brnabić, NALED-u i Telekomu na veoma uspešnom projektu koji je građanima doneo ovu nagradu.

 

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=65210

16 јула 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

7 komentara za “U Prokuplju pušten u rad veoma važan objekat: Otvaranju prisustvovali ministar Branko Ružić i politički vrh Prokuplja”

 1. Kastro

  Daj Boze da ovo doceka jutro. *** ce to preko noci u staro gvozdje 🙂

 2. etynetyn

  ljudi idu na mesec, mi imamo vaj-faj drvo??????!?!?!?!??!?!?!
  Ko je ovde lud!?!?!?!?!?!?!?!?!

 3. Petrasin

  Kakav dogadjaj od vitalnog znacaja za opstinu… Pa sada ste napredovali bar za 10 godina. Smesno

 4. gradjanin

  eeeee sa cim se oni hvale…..vrednost celokupnog ovog drveta manje vredi nego sto nasi opstinari pojedu i popiju za jedan dan

 5. Mile

  Još jedna kapitalna investicija, od velikog značaja za privredni ambijent u Prokuplju. Krupnim koracima srljamo u progres .-)

 6. Sutra otvaram veoma bitan objekat za sve putnike namernike i one koje muka potera…molim ministre da dodju i svecano puste u pogon POLJSKI WC…investiciju od izuzetnog nacionalnog znacaja…dogadjaj ce pratiti sve bitne tv kuce…kako pink tako i rts i to u udarnom terminu…

 7. boze sacuvaj i sakloni… ovi vredjaju narodni intelekt…prnem im na drvo…da budem prost…

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up