Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje, Žitorađa.

“Udovičko kolo” puni pozorišne sale

Autor 20 апр 2017

PROKUPLJE/ŽITORAĐA- Amatersko pozorište “Hranislav Dragutinović” iz Prokuplja izvelo je u Žitorađi svoju predstavu “Udovičko kolo”. Od svog premijernog izvođenja, u okviru programa obeležavanja stogodišnjice Topličkog ustanka, ova predstava puni pozorišne sale. Tako je bilo i u Žitorađi.

-Nastavljamo onako kako smo počeli. Ulaz za ovu predstavu je od njenog premijernog izvođenja slobodan za sve one koji žele da je pogledaju, rekla je direktorka Doma kulture Prokuplje Tijana Petrović i pozvala zainteresovane da svoje mesto za još jednu reprizu, 20. april u 19 časova i 30 minuta, rezervišu kartu na telefon 324-370.

Predstavu je režirao prokupački glumac Srđan Živković, a u njoj se važan istorijski događaj, kakav je Toplički ustanak, prikazuje na dramatičan i drugačiji način.

U ovoj ustanovi kulture najavljuju i tri filmske premijere. Repertoar je osmišljen da zadovolji različite filmske ukuse, pa je tako za petak 21.april zakazana projekcija „Lepotica i zver“ u 20 časova, a za subotu 22. april u isto vreme akcioni film „Fast and furios 8“.

Filmski program ovog vikenda obradovaće i najmlađe Prokupčane. Oni će moći da pogledaju crtani film „Štrumfovi- Skriveno selo“ 21. i  22. aprila u 16 i 18 časova.

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=61027

20 апр 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up