Smiley face
U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Urnebesna komedija „Povraćaj u Hag“

Autor 6 феб 2018

PROKUPLJE- U četvrtak, 8. februara u 19.30 sati glumac Narodnog pozorišta iz Vranja Dragan Boža Marjanović izvodi u prokupačkom Domu kulture urnebesnu komediju „Povraćaj u Hag“ . Ova monodrama je napisana na lokalnom arhaičnom vranjanskom govoru, a lik Rokija u predstavi tumači glumac Marjanović, koji je publici širom zemlje poznat i po predstavama „Ja Aleksa“, „Sam protiv NATO-a“ i mnogim drugim.

Za „Povraćaj u Hag“, koji će Prokupčani gledati u četvrtak, Marjanović je uradio režiju, scenografiju i izabrao muziku. Tekst je napisao Branislav Marković.
Uz ovu urnebesnu komediju, kako kažu organizatori, nasmejaćete se do suza, jer ona govori o sitnom lopovu i šverceru, koga je život stalno bacao ka zatvorskoj ćeliji. Roki, koga tumači Marjanović, se ispoveda pred publikom, koja mu je došla u posetu u zatvor i tada počinje čitav zaplet.
Da ne biste ostali bez karte, jer za predstavu „Povraćaj u Hag“ vlada veliko interesovanje, potrebno je da je rezervišete na broj telefona 027/324-370. Cena karte je 300 dinara, kažu u Domu kulture.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=75731

6 феб 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up