Smiley face
U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Vandalizam na Vaskrs, počiniocima treba lečenje, kažu u Komunalnom preduzeću

Autor 18 апр 2017

KURŠUMLIJA- U noći između nedelje i ponedeljka nepoznati vandal ili više njih polomili su sadnice lipe na ulazu u Kuršumliju iz pravca Pepeljevca. Ove sadnice su deo drvoreda od magistralnog puta ka gradu u sklopi kojeg je i  drvored ka crkvi Svete Bogorodice gde se veliki broj ljudi okuplja radi obeležavanja Velikog Petka.

-O ovakvom činu, na ovaj sveti dan, suvišno je bilo šta reći. Teško je pronaći reči u duhu hrišćanstva koje bi opisale osobu koja je ovako nešto mogla da uradi. Mi ćemo se kao i do sada truditi da posejemo, obnovimo i ulepšamo, kako ovaj drvored, tako i sve ostale zelene površine, ali ujedno i ponuditi savetodavnu ili finansijsku pomoć kako bi počinioci ovog nedela kroz edukaciju, pa i medicinsko lečenje, uspeli da reše problem koji imaju u svojim razmišljanjima, stavovima i postupcima – izjavio je Vojimir Čarapić, direktor JPKD Toplica.

 


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=60874

18 апр 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

10 komentara za “Vandalizam na Vaskrs, počiniocima treba lečenje, kažu u Komunalnom preduzeću”

  1. eeee, dusanov zakon, i nikad vise nece , jer nece da ima cim da polomi i osteti

  2. Dakle stoka je još na slobodi!

  3. ne treba njima lecenje nego tojaga i to ona sto je imao budaletina Taleiz narodnih pesama sa stotinu klinaca, nebi mu palo napamet ni drvo za grejanje da isece

  4. Milicija pa nek se raspita malo,ima ih dosta

  5. Vidi se odnos komunalnog i policije

  6. Teško je ovde bilo šta reći jer u toj glavi tada je bilo totalno pomračenje jer ta osoba kada je sutradan tu prolazila i sama je bila iznenadjena gledajući polomljene stabljike u nevericl jer se prošlog vremena ne seća za njega to ne postoji

  7. Pendrek pa po trideset po rebrima !!!

  8. Igor Radunovic

    Svemir i ljudska glupost su beskonacni.. Traziti na skupstini odbornika, izvestaj Policijske Uprave Kursumlija o pociniocima ovih prestupa jer je ovo 100. put, i traziti njihovu smenu. Sta je problem pa se ovo ne resava? Ako ne umeju da rese lomljenje sadnica, sta je sledece, da pocnu starijima i deci po ulici da lome ruke ili sta? Ili nek rade ono za sta su placeni, ili ih menjajte.. zakon postoji, ovo je pored toga sto je bolesno i nezakonito. Policija da omoguci sprovodjenje zakona, i kaznjavanje pocinioca, ili nek izadju i kazu da nisu u mogucnosti da ovo rese! Ako ni ovo ne mogu da rese, ja ne znam sta ce nam i za sta su na budzetu! Do tada.. ne vidim svrhu da komunalno bilo sta posadi i trudi se.. ono sto je jedna budala unakazi preko noci, to 10 radnika treba da radi u 2 smene..

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up