U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Vanredno u Baćoglavi i Rudaru

Autor 12 juna 2019

KURŠUMLIJA- Na osnovu Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama, kao i Zakona o lokalnoj samoupravi, a na predlog Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Kuršumlija, Predsednik opštine Kuršumlija je u ponedeljak 11. juna doneo odluku o proglašenju vanredne situacije na delu teritorije opštine Kuršumlija.

Vanredna situacija je proglašena 07.06.2019. godine od 10:15 časova u Mesnim zajednicama: Žuč, Merćez, Lukovo, Ivan Kula i Grabovnica, a proširuje se dana 11.06.2019. godine od 14:55 časova i na područja Mesnih zajednica Baćoglava i Rudare.

Na drugoj vanrednoj telefonskoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Kuršumlija, koja je održana dana 11.06.2019.godine, razmatrano je stanje nastalo na području opštine Kuršumlija usled obilnih kišnih padavina. Nakon obrazloženja Komandanta štaba o novonastaloj situaciji i preduzetim merama u pojedinim oblastima, Štab je predložio Predsedniku opštine da donese Odluku o proširenju vanredne situacije na još dve Mesne zajednice, stoji u saopštenju Opštine Kuršumlija.

Pročitajte i...  Crveni krst danas deli polovnu garderobu


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467867

12 juna 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up