Smiley face
U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Važna poseta Prokuplju

Autor 29 мар 2018

PROKUPLJE- Dejan Milovanović, šef kabineta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića posetio je Prokuplje. Tokom posete on je razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Simonovićem i njegovim saradnicima.


Milovanović je predsednika opštine Aleksandra Simonovića obavestio da Ministarstvo pregleda dokumentaciju, kao i ispunjenost kriterijuma svakog od prijavljenih projekata, nakon čega će biti doneta odluka o tome koji će projekti biti podržani.
Milovanović i Simonović su takođe razgovarali i o drugim projektima od interasa za građane Prokuplja kao što je projekat zatvorene zelene pijace, kao i o reformi javne uprave, problemima ove opštine i drugim oblastima od značaja za unapređenje života građana naše opštine.
Radi se o konkursu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za projekte koji će se ove godine finanasirati u okviru Budžetskog fonda za lokalne samouprave.
Za ova sredstva valjanim projektima konkurisalo je 140 opština, među kojima i Prokuplje, i gradova iz Srbije sa ukupno 170 projekata, saopštila je Služba za informisanje opštine Prokuplje.


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=78095

29 мар 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Važna poseta Prokuplju”

 1. Prokuplje je grad koji zeli da se razvija i menja. Svaka cast

 2. Aca

  Prokuplje polako ali sigurno izgradjuje modernu infrastrukturu, saobracajnice, industrijske zone, stari objekti se obnavvljaju i nas grad dobija sjaj kakav zasluzuje

 3. Peca

  Svidja mi se ovakva slika naseg grada…

 4. Bosko

  Svaka cast!!!Nisu verovali kad je pokusaonda pomgne FK Toplicqninu ,sad opet pokusavq da pomogne nasem gradu!!!Dkaz da nije sujetan i zlopamtilo.Nisam za SPS bio nikad ali ovom coveku svaka cast!!!!!

 5. Simonida

  Imam samo reci hvale za ljude koji vode nas grad! Svakim danom mi se penjemo na visi nivo! I nadam se da ce tako biti i na dalje!

 6. Svaka cast Milovanovicu,godina pokusavaju da pricaju sve i svasta o tebi ali svojim delima pokazujes da ti je stalo do rodnog grada.Pozdrav porodici Milovanovic za sve sto su uradili i za sve sto ce uraditi u ovom gradu..

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up