Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Za JKP Hammeum uvek ima posla

Autor 13 сеп 2017

PROKUPLJE- U Liparskoj ulici je u planu razastiranje rizle radi uređivanja prilaza kanalizacionim šahtama, dok će se na Carini nastaviti radovi za uređivanje prostora oko Romskog doma.

U radnim jedinicama „Zelenilo“ i „Javna higijena“ obavljaće se redovni poslovi linijskog čišćenja trotoara i BID zone, održavanja i zalivanja parkovskih površina. Organizovano je i čišćenje prostora oko Gradskog bazena.
U ulici Koste Vojinovića je u planu seča stabla, a u Dobričkoj ulici i na prostoru gde je održan jesenji vašar, i danas će se raditi na sakupljanju i odstranjivanju smeća.
Čištilicom se prolazi kroz ulicu Ratka Pavlovića, XXI srpske divizije, Strahinjića Bana, Generala Tranijea, 9.oktobar, Tatkovu, Darinke Nestorović i ulicu Koste Vojinovića.

Predhodnog dana u popodnevnim časovima, pored najavljenih kvarova, sanirani su i problemi u Resincu, Hajduk Stankovoj ulici, Miloša Obilića i XXI srpske divizije.

U Tanaska Rajića i u ulici 9.oktobar vršiće se iskopi za radove na kanalizacionoj mreži, a u Vidovdanskoj radiće se na izradi vodovodnog priključka.

Kvar je prijavljen u Bresničiću i u Bumburečkoj ulici, nezavisno od toga, očekuje nas redovan režim snabdevanja pijaćom vodom, objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk stranici JKP Hammeum.

JKP Hammeum


Poslednji Naslovi

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=68290

13 сеп 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up