Smiley face
U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Reportaža.

Zeleni raj

Autor 11 маја 2017

PROKUPLJE- Ne znam da li ste znali, ali ne teko daleko, na samo neki kilometar dalje od Prokuplja,  postoji mesto gde se zaboravlja vaše juče i vaše sutra-etno restoran Zeleni raj na Grebcu. Mesto gde se živi danas, gde se zaboravljaju sve obaveze, gde se živi i uživa, sada, tada kada ste tamo.

Da, to mesto postoji i ono je relaksant vašeg brzog života, vaših stvari koje nose obaveze, žurbu, opterećenost…Vas svakodnevni život koji je nimalo lak i nimalo opušten.

Vreme je da se opustite…Hej! Pa proleće je! Vreme je da se malo da oduška, da se uživa, da se sasluša cvrkut ptica, da se pogleda zelenilo koje nas okružuje, a koje nemamo vremena da pogledamo zato što smo sluđeni obavezama.

Naš regionalni put Prokuplje-Ribarska banja navodi nas na mesto gde staje sat, gde se vreme zaustavlja i postoji samo ono što se tog momenta dešava. Mesto gde počinjemo da živimo i uživamo. Mesto gde shvatamo da smo živi i da živimo i podsetimo se da umemo da uživamo.

Lep docek dragih ljudi, dragih osoba, dragih gazdi, zelenilo, cvrkut ptica, predivna priroda, prelepa hrana…..Pa zar se može pored ovog uopšte misliti o nečemu drugom? Ja kažem NE! NIKAKO!

Ovde, nemate vremena za juče, ovde nemate vremena za sutra, ovde postoji samo ono što se dešava dok ste tamo. To je sve!

Ovde možete uživati, sami, zaljubljeni, porodični, društveni. Ovde možete praviti veselja (kapacitet 80 osoba), ovo domaćinstvo ima 24 ležaja, vrhunske čistoće. Ovo je za sve one koji ne znaju gde, koji ne znaju da li postoji ovakvo mesto i za sve one koji su davno prestali da žive i uživaju u životu.

Verujte, ono sto ćete videti, osetiti i doživeti ovde, nećete sigurno nigde!


Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=61949

11 маја 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Zeleni raj”

  1. Ocigledmo niste pazljivo procitali

  2. Regionalni put Prokuplje- Ribarska banja.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up