Smiley face
U kategoriji Politika, Poslednje Vesti, Žitorađa.

Žitorađa: Odbornici Nove Srbije prešli u Ujedinjenu seljačku stranku

Autor 8 маја 2017

ŽITORAĐA- Dva odbornika iz redova Nove Srbije danas su zvanično prešla u Ujedinjenu seljačku stranku koju će u narednom periodu i predstavljati u opštini Žitorađa.

Vladica Stojanović i Zoran Marković ugledni poljoprivrednici opštine Žitorađa i odbornici lokalnog parlamenta, iz redova Nove Srbije, od danas su zvanično postali članovi Ujedinjene seljačke stranke, kao i veći deo odbora i članstva Nove Srbije iz ovog mesta, saopšteno je danas prilikom potpisivanja pristupnica.

Zvanično pristupanje Ujedinjenoj seljačkoj stranci na čijem čelu je narodni poslanik Milija Miletić odigralo se u sali Skupštine opštine Žitorađa.

Pristupnicu Ujedinjene seljačke stranke danas je potpisao i zamenik predsednika OO Nova Srbija Žitorađa Boban Savić, koji je i zvanično od danas poverenik OO USS Žitorađa.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić ističe da su novi članovi na prvom mestu dobri domaćini i dobri poljoprivredni proizvođači.

-Oni će u narednom periodu predstavljati Ujedinjenu seljačku stranku ovde u Žitorađi. Dobili smo i novog poverenika OO USS Žitorađa koji će zajedno sa odbornicima raditi na promociji sela i poljoprivrede ovog kraja, rekao je Miletić.

Vredno je spomenuti da je Nova Srbija u Žitorađi samostalno prešla cenzus i na proteklim izborima osvojila dva odbornička mandata.

(Izvor Svrljiške novine)

Kratak url URL: http://toplickevesti.com/?p=61777

8 маја 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

4 komentara za “Žitorađa: Odbornici Nove Srbije prešli u Ujedinjenu seljačku stranku”

  1. ala ovi sprovode bugarsku politiku, koja ujdurma, to samo kod nas moze, a pomeni imda su pokvareni, oko ce da ti izvade, ne mislim konkretno na ovu druzinu jer ih ne poznajem, nego uopste na principe nepostene politike nas gradjana, zato smo i tu gde smo, karaktar NULA

  2. trče kao ovce za ovim iz Svrljiga

  3. posmatrac

    Ma nemoj nego ce DENIC DRAGAN bivsi predsednik opstine sa 70 godina i dalje da deluje iz senke i da uslovljava sa odbornicima SPSa

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up