U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

1000 kupača dnevno na bazenu

Autor 8 avg 2018

PROKUPLJE- Gradski bazen u Prokuplju dnevno poseti oko 1000 kupača. Ove godine jedino uređeno gradsko kupalište dočekalo je sezonu u mnogo boljim uslovima, jer je Opština Prokuplje izdvojila sredstva za njegovu rekonstrukciju. Izvršena je kompletna zamena dovodnih cevi, preliva, odvoda i tuševa. Takođe je urađena i sanacija školjke bazena, kao i platoa gde su zamenjene dotrajale pločice.

Pored osveženja tokom letnje žege, na Gradskom bazenu se u organizaciji Opštine Prokuplje i Sportskog saveza Opštine održava besplatna škola plivanja za decu, koja traje do 18. avgusta.

-Već treću godinu za redom sprovodi se besplatna obuka plivanja za najmlađe. Ove sezone dobili smo još 40 novih plivača, a najmlađi će imati mogućnost da i tokom zime nauče da plivaju, jer i ove godine planiramo da sprovedemo zimsku školu plivanja na gradskom bazenu Čair u Nišu, rekao je sekretar Sportskog saveza Opštine Prokuplje, Božidar Jović.

Pored pomenutih sadržaja koje nudi Gradski bazen, ljubitelje roka očekuje velika muzička manifestacija Rok preobraženje, koja se 19. avgusta tradicionalno održava u Prokuplju.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=83718

8 avg 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up