U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

20 miliona bespovratno za poljoprivrednike

Autor 17 okt 2019

PROKUPLJE- Interesovanje registrovanih poljoprivrednika za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava veće je u odnosu na prošlu godinu, izjavio je zamenik gradonačelnika Prokuplja Miroljub Paunović i dodao da su znatno uvećana ovogodišnja sredstva za ove namene, jedan od razloga za ovo interesovanje.

Na osnovu Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Grada Prokuplja za 2019. godinu, namenjena su budžetska sredstva u ukupnom iznosu od 20 miliona dinara.

-Na osnovu pristiglih prijava, najveće interesovanje prokupački poljoprivrednici su pokazali za kupovinu mašina i opreme za obradu zemljišta, ubiranje i skidanje useva, zaštitu bilja, stočarstvo, pčelarstvo, podizanje novih i obnavljanje višegodišnjih zasada pod voćem i vinovom lozom, organsku proizvodnju, izjavio je Paunović.

Pročitajte i...  Obaveštenje: Planski radovi u opštini Blace

Prema njegovim rečima, ove godine, po prvi put se izdvaja i deo sredstava za mlade od 18 do 40 godina koji žive u seoskim sredinama.

Sve informacije o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava, poljoprivrednici koji imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva u aktivnom statusu mogu dobiti od zaposlenih u Gradskoj upravi-kancelarija br. 21, ili u prostorijama Poljoprivredne savetodavne službe u Prokuplju, koja se nalazi u prostorijama Biznis inkubator centra.

-Zahtevi za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava podnose se do 10. novembra preko pisarnice Gradske uprave, ili poštom u zatvorenoj koverti sa naznakom “Komisiji za raspodelu i kontrolu upravljanja sredstvima budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede Grada Prokuplja za 2019. godinu”, izjavio je zamenik gradonačelnika Miroljub Paunović.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download huawei firmware
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473365

17 okt 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

1 komentar za “20 miliona bespovratno za poljoprivrednike”

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up