U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Žitorađa.

40 godina rada Srednje škole u Žitorađi, napoznatiji đaci Dačić i Ceca

Autor 8 nov 2018

ŽITORAĐA- Srednja škola u Žitorađi sutra obeležava jubilej – 40 godina postojanja i rada. Kroz četiri decenije iz đačkih klupa ove ustanove izašlo je mnogo đaka a svakako su najpoznatiji Ivica Dačić i Ceca Ražnjatović. Direktorka Srednje škole Milica Andrejev pozvala je sve bivše đake da sutra prisustvuju svečanoj akademiji povodom obeležavanja jubileja.

– Drago mi je što je meni pripala čast da u godini jubileja ja budem direktorka, iskoristila bih ovu priliku da pozovem sve bivše učenike, profesore, radnike naše škole da sutra dođu i da zajedno proslavimo ovaj naš zajednički jubilej. – rekla je direktorka.
Pored svečane akademije sutra u 10 časova je planirano da se zasadi drvo i zakopa vremenska kapsula u kojoj će profesori i učenici ostaviti ceduljice sa porukama i čestitkama koje će biti otkopane nekog narednog jubileja. Potom će se profesori i sve zvanice preseliti u salu Doma kulture gde ih očekuje šarenolik kulturno – umetnički program u organizaciji učenika i profesora ove škole.
Planiran je i promo film u kome su svoje utiske, uspomene i anegdote ispričali svi bivši i sadašnji učenici i radnici ove škole.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=87658

8 nov 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up