U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

90 teniserki sa svih kontinenata na turniru u Prokuplju

Autor 5 jul 2018

PROKUPLJE- Na terenima TK Topličanin održavaju se tradicionalni profesionalni teniski turniri za žene. Ove godine na dva turnira sa nagradnim fondom od po 15.000 dolara učestvuje preko 90 teniserki sa svih kontinenata. Prema rečima organizatora radi se trenutno o jednom od najačih tunira u Srbiji i okruženju, pa će Prokuplje narednih dana biti centar teniskog sporta na ovim prostorima.

– Lokalna samouprava daje punu podršku ovakvim manifestacijama, koje naš grad prezentuju u najlepšem svetlu. Turnir je jako značajan, ne samo u sportskom već i u svakom drugom pogledu, jer nam daje priliku da na pristojan i dobar način ugostimo takmičarke sa svih strana sveta. Ovi turniri imaju tradiciju, dobro su poznati, ucrtani su u svetsku tenisku mapu i Prokuplje se po tome prepoznaje. Narednih nedelja Prokuplje će biti centar teniskog sporta i nadam se da će neko od ovogodišnjih učesnika u budućnosti izrasti u vrhunskog tenisera i da će se rado sećati turnira u Prokuplju, rekao je Ljubiša Blagotić pomoćnik predsednika Opštine Prokuplje otvarajući teniski turnir,

Pročitajte i...  Todići zasadili još šest hektara vinograda

Mečevi na turniru su na programu svakog dana sa početkom od 8 časova pa sve do 18 sati.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=82605

5 jul 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

3 komentara za “90 teniserki sa svih kontinenata na turniru u Prokuplju”

  1. Predrag1

    Sveje to lepo ,ali jedan Nis nema takav turnir a Prokuplje ima .Interesujemo samo kako opstina ima 15,000 dolara za turnir ,a nema za druge preko potrebne stvari!!!

  2. Sindikat

    A gde piše da opština daje novac?

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up