U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

950 mališana dobiće od Grada novogodišnje paketiće

Autor 23 nov 2020

PROKUPLJE- Obezbedivši novogodišnje poklone za 950 mališana Predškolske ustanove „Neven,“ Grad Prokuplje je i ovaj put pokazao da brine o svojim najmlađim sugrađanima. Naime, na zahtev ove ustanove, Gradsko veće je odobrilo 475.000 dinara za nabavku paketića, pa će se tako njeni polaznici i ove godine radovati novogodišnjim poklonima.

-Oni su od nas zatražili pomoć, a mi smo sa zadovoljstvom prihvatili da pomognemo, jer ne želimo da bilo šta poremeti dečiju radost i zadovoljstvo kada budu dobili paketiće za Novu godinu. Lokalna samouprava se na svaki način trudi da pomogne i olakša, ali i ulepša boravak dece u ovoj ustanovi. Želimo da im svaki dan bude ispunjen, a u danima kada će se obeležavati novogodišnji i božićni praznici, stalo nam je da posebno budu bezbrižni i veseli, istakla je član Gradskog veća zadužena za prosvetu i socijalna pitanja Katarina Veljović.

U Predškolskoj ustanovi „Neven“ naglašavaju da ih nije iznenadila pomoć lokalne samouprave, jer kako kažu, kad god im je bila potrebna, dobijali su je na različite načine.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=488432

23 nov 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions