U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Agencija za bezbednost u saobraćaju i Opština Blace poklonili autosedišta namenjena deci

Autor 10 dec 2019

BLACE- U okviru projekta „ promocija i obuka za pravilno korišćenje sedišta za decu u vozilu“ Opština Blace i Agencija za bezbednost u saobraćaju danas su poklonili 56 auto sedišta za decu.

U okviru poklona organizovano je i edukativno predavanje vezano za pravilno korišćenje autosedišta.

Auto sedišta uručivala je zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je ovom prilikom mladim bračnim parovima u narednoj godini poželela mnogo više dece a lokalna samouprava je tu da izađe u susret svim njihovim potrebama.

  • Opština Blace bila je u obavezi da pokloni 20 auto sedišta ali je svima koji su konkurisali izašla u susret tako da je pored 20 koje je donirala Agencija za bezbednost u saobraćaju, opština donirala ostalih 26, tako da je poklonjeno ukupno 56 autosedišta, saznajemo od zamenice predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.

Iz Agencije za bezbednost u saobraćaju istakli su veliko zadovoljstvo što je Opština Blace prepoznala problem stradanja dece u saobraćaju i podržala ovaj projekat.

  • Pored dodele auto sedišta za decu, danas je održano i edukativno predavanje vezano za pravilnu upotrebu autosedišta za decu, saznajemo od Radivoja Trifunovića iz Agencije za bezbednost u saobraćaju.

 

 

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475412

10 dec 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Agencija za bezbednost u saobraćaju i Opština Blace poklonili autosedišta namenjena deci”

  1. Marica

    Hvala bogu jedna normalna ličnost u ovoj budućoj vlasti,osim nje niko nije zaslužio da se pojavi bilo gde a kamoli na listi SNS-a

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions