U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

Agencija za bezbednost u saobraćaju i Opština Blace poklonili autosedišta namenjena deci

Autor 10 dec 2019

BLACE- U okviru projekta „ promocija i obuka za pravilno korišćenje sedišta za decu u vozilu“ Opština Blace i Agencija za bezbednost u saobraćaju danas su poklonili 56 auto sedišta za decu.

U okviru poklona organizovano je i edukativno predavanje vezano za pravilno korišćenje autosedišta.

Auto sedišta uručivala je zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović koja je ovom prilikom mladim bračnim parovima u narednoj godini poželela mnogo više dece a lokalna samouprava je tu da izađe u susret svim njihovim potrebama.

  • Opština Blace bila je u obavezi da pokloni 20 auto sedišta ali je svima koji su konkurisali izašla u susret tako da je pored 20 koje je donirala Agencija za bezbednost u saobraćaju, opština donirala ostalih 26, tako da je poklonjeno ukupno 56 autosedišta, saznajemo od zamenice predsednika Opštine Blace Suzana Veljović.
Pročitajte i...  Dom zdravlja Blace obeležio Svetsku nedelju dojenja

Iz Agencije za bezbednost u saobraćaju istakli su veliko zadovoljstvo što je Opština Blace prepoznala problem stradanja dece u saobraćaju i podržala ovaj projekat.

  • Pored dodele auto sedišta za decu, danas je održano i edukativno predavanje vezano za pravilnu upotrebu autosedišta za decu, saznajemo od Radivoja Trifunovića iz Agencije za bezbednost u saobraćaju.

 

 


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=475412

10 dec 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Agencija za bezbednost u saobraćaju i Opština Blace poklonili autosedišta namenjena deci”

  1. Super je ali prokuplje nista

  2. Marica

    Hvala bogu jedna normalna ličnost u ovoj budućoj vlasti,osim nje niko nije zaslužio da se pojavi bilo gde a kamoli na listi SNS-a

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up