U kategoriji Blace, Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Aktivnosti na projektu „Podrška zapošljavanju mladih u sektoru voća i povrća u Topličkom okrugu“

Autor 3 mar 2021

BLACE- Fondacija Divac nastavlja sa realizacijom aktivnosti na projektu „Podrška zapošljavanju mladih u sektoru voća i povrća u Topličkom okrugu“. U okviru ovog projekta podržane su četiri firme sa teritorije Opštine Blace.

„Iako je situacija sa Kovidom-19 u celoj Srbiji i dalje nestabilna, uspeli smo da održimo tri online treninga za 10 podržanih firmi i to:

  1. Poslovno planiranje i učestvovanje u javnim nabavkama
  2. Uvod u HACCP
  3. Digitalni marketing i prodaja

Tokom marta i aprila, 10 podržanih firmi će proći kroz individualne konsultacije za unapređenje tehnologije proizvodnje i digitalnog marketinga. Pored mentorske, firme će dobiti i finansijsku podršku u vrednosti do 5.000 USD za nabavku opreme/dobijanje sertifikata/uvođenje industrijskih standarda/poboljšanje dizajna, brendinga ili pakovanja/unapređenje Sistema upravljanja kvalitetom. Izabrane firme će do kraja maja zaposliti i po jedno mlado lice sa teritorije Topličkog okruga. Fondacija Divac realizuje projekat uz finansijsku podršku Kraljevine Norveške preko projekta „Norveška za vas – Srbija“, kroz aktivnosti na terenu Kancelarije Ujedinjenih Nacija za projektne usluge UNOPS – saopšteno je iz Fondacije Ana i Vlade Divac.“

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=491945

3 mar 2021. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions