U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Asfaltiran trotoar u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog

Autor 25 mar 2019

PROKUPLJE- Sa prvim lepim vremenom, počeli su radovi na infrastrukturi, a sve u cilju unapređenja uslova za život građana, kako u gradu, tako i na seoskom području.
Iz gradskog budžeta, izdvojena su sredstva za sanaciju trotoara u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, tako da je ovaj deo grada, sa uređenjem Spomen-parka “Gvozdenom puku” i drvoreda, sada dobio potpuno novi izgled.

Kako ističe član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica, paralelno sa radovima na uređenju grada, odvijaju se i radovi na seoskom području.
Ovih dana, završena je deonica puta Toponica-Miljkovica u dužini od 1900 metara. Za radove, u okviru kojih je urađeno nasipanje i valjanje puta, kao i iskop kanala, Grad Prokuplje izdvojio je 1,5 miliona dinara.
-Sa prvim lepim vremenom, počeli smo sa radovima, tako da je dosta toga već urađeno. Završeno je asfaltiranje trotoara u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, sanacija puta koji spaja dva prokupačka sela, a u toku je i projektovanje ulica koje će biti asfaltirane u narednom periodu, istakao je Koprivica.
On je ovom prilikom dodao da će uskoro početi i sanacija udarnih rupa na celoj teritoriji grada, a krenuće se sa najfrekventnijim ulicama, kako bi se obezbedilo normalno odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=463662

25 mar 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Asfaltiran trotoar u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog”

  1. Lepo ali treba asvaltirati i početak pojatske dok neko ne polomi noge sramota vodovod iskopa kratere i narod nemože ni peške. Da prođe a kolima kao po seoskim putevima

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up