U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

„Balkon“ i u Kuršumliji: Sutra doček zlatnih „Atomskih mrava“

Autor 22 avg 2017

KURŠUMLIJA- Sutra u 20 sati u centru Kuršumlije na ulazu u park biće organizovan svečani doček ekipe u igri „između dve vatre“ Atomski mravi, koji su na regionalnom takmičenju „Sportske igre mladih“ u Splitu osvojili zlatnu medalju. Na ovom takmičenju učestvovali su prvaci Srbije, Hrvtske i BiH. Doček organizuju roditelju uz podršku Kancelarije za mlade.

Biće ovo prvi svečani doček u Kuršumliji neke sportske ekipe ili pojedinca koji su ostvarili značajan rezultat, po ugledu na već čuvene dočeke u Beogradu, gde se sportisti obraćaju sa balkona Skupštine grada Beograda.

 

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=67168

22 avg 2017. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “„Balkon“ i u Kuršumliji: Sutra doček zlatnih „Atomskih mrava“”

  1. I treba,sve cestitke trneru i mravima!!!

  2. Ne samo „Balkon“ treba i mnogo više. Dali su razlog mnogima, da na mapi Srbije potraže Kuršumliju! Ta deca i sva ostala koja postižu nesvakidašnje uspehe trebaju biti ponos i ogledalo naše zemlje! Svaka čast deco i učitelju!

  3. Kuršumličani, dajte svoj mali doprinos, izađite da pozdravite ovu zlatnu decu, iza čijeg uspeha stoji naporni rad, kako njih, tako i trenera!

  4. Na mladima svet ostaje. Bravo tako I treba

  5. Trener - Najveći mrav

    Doček je bio veoma lep, a meni je na momente zastajala ,,knedla “ u grlu… Veoma sam zadovoljan. Nadam se da će uspeh Mrava biti podstrek svim našim klincima da se bave sportom. Pre dve godine sam imao želju da ponovim i prevaziđem taj uspeh. Sada želim da se sve ponovi i da se još dece nađe na pobedničkom postolju..Hvala svima koji su večeras bili na ,,dočeku“ i svima koji su se iskreno obradovali uspehu naših Atomskih mrava!

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions