U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

Basketaši iz Kuršumlije napravili ogroman uspeh!

Autor 13 jan 2019

KURŠUMLIJA- Gde god se pojave basketaši iz Kuršumlije, Veljko Avramović, Miki Simić, Ognjen Janković i ognjen Vasiljević. beleže odlične rezultate. Prošle godine su na državnom prvenstvu za srednje škole zauzeli peto mesto, kasnije su i na turniru u Nišu zauzeli treće mesto.

Basket 3×3 postao je Olimpijski sport, i njegova popularnost raste iz dana u dan. Na završnom turniru u Kragujevcu okupilo se oko 400 učesnika iz cele Srbije, koji su se nadmetali u 8 kategorija.

Kuršumličani su u kategoriji juniora zauzeli visoku treću poziciju. U grupi su savladali vršnjake iz Kosovske Mitrovice i Velike Plane, dok su bolji od njih bili momci iz Pirota.

-U polufinalu smo se sastali sa domaćom ekipom, koja je nakon velike borbe bila bolja od nas rezultatom 21:17. Pružili smo solidan otpor najboljoj ekipi u Srbiji. Na kraju osvojili smo bronzano odličje, kažu ovi momci.

Mladi basketaši iz Kuršumlije su pokazali da mogu da se nose sa najkvalitetnijim ekipama iz cele Srbije. Kažu da su ponosni jer su svoj grad predstavili u najboljem svetlu i podsetili da se dobar basket igra i na jugu Srbije.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=146606

13 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

2 komentara za “Basketaši iz Kuršumlije napravili ogroman uspeh!”

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up