U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

,,Bazar zdravlja“ na ,,Danima šljive“

Autor 25 avg 2019

BLACE- Povodom tradicionalne gradske manifestacije ,,Dani šljive“,  Dom zdravlja Blace je organizovao ,,Bazar zdravlja“ u centru grada, 23. i 24. avgusta . ,,Bazar zdravlja“ je u glavnoj ulici okupio veliki broj  naših građana, ali i drugih posetioca ove manifestacije sa velikim interesovanjem i brojnim pitanjima.

Svi zainteresovani građani i ostali posetioci su besplatno i bez zdravstvene knjižice mogli da provere krvni pritisak, nivo šećera u krvi uz individualnu analizu rezultata, kao i da dobiju edukativan materijal uz stručne savete lekara vezane za zdravlje i zdrave stilove života.Na  info pultu sve zainteresovane osobe su mogle da preuzmu promotivni i edukativni materijal, a u  isto vreme bili su i izloženi panoi i izložbene postavke, sa tekstualnim i slikovitim prikazom na istu temu.

Pročitajte i...  Kuršumlija: 8,5 miliona za "jedan šalter"

Kako bi doprineo boljem i kvalitetnijem životu svojih sugrađana Dom zdravlja Blace je, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti,  pored  promocije zdravlja i preventivnih pregleda, preduzeo sve neophodne mere u cilju pružanja medicinske pomoći učesnicima i obezbedio prisustvo lekara tokom trajanja ove manifestacije.

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free online course
download mobile firmware
Download WordPress Themes Free
lynda course free download

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470837

25 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up