U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

,,Bazar zdravlja“ na ,,Danima šljive“

Autor 25 avg 2019

BLACE- Povodom tradicionalne gradske manifestacije ,,Dani šljive“,  Dom zdravlja Blace je organizovao ,,Bazar zdravlja“ u centru grada, 23. i 24. avgusta . ,,Bazar zdravlja“ je u glavnoj ulici okupio veliki broj  naših građana, ali i drugih posetioca ove manifestacije sa velikim interesovanjem i brojnim pitanjima.

Svi zainteresovani građani i ostali posetioci su besplatno i bez zdravstvene knjižice mogli da provere krvni pritisak, nivo šećera u krvi uz individualnu analizu rezultata, kao i da dobiju edukativan materijal uz stručne savete lekara vezane za zdravlje i zdrave stilove života.Na  info pultu sve zainteresovane osobe su mogle da preuzmu promotivni i edukativni materijal, a u  isto vreme bili su i izloženi panoi i izložbene postavke, sa tekstualnim i slikovitim prikazom na istu temu.

Kako bi doprineo boljem i kvalitetnijem životu svojih sugrađana Dom zdravlja Blace je, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti,  pored  promocije zdravlja i preventivnih pregleda, preduzeo sve neophodne mere u cilju pružanja medicinske pomoći učesnicima i obezbedio prisustvo lekara tokom trajanja ove manifestacije.

0
0

Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=470837

25 avg 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions