U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Bazen spreman za otvaranje

Autor 2 jul 2020

PROKUPLJE- Nezapamćena poplava, koja je nadavno pogodila prokupčki kraj, nanela je ogromnu štetu infrastrukturi i objektima za stanovanje ali i gradskom bazenu i okolnim sportskim objektima u Prokuplju.

 -Bazen je pre poplave, praktično bio spreman za otvaranje. Onda je naišla poplava i u tren oka uništila sav naš trud. Voda je bukvalno prekrila sve, iz nje su virili samo krovovi pomoćnih  objekata kraj bazena, kaže direktor Sportskog centra u Prokuplju Bratislav Lukić.

Prema njegovim rečima zahvaljujući  velikom trudu zaposlenih u Sportskom centru i uz materijalnu pomoć lokalne samouprave,  u rekordnom roku uspeli su da saniraju posledice poplava, da sportske objekte vrate u prvobitno stanje, a bazen pripreme za ovogodišnju kupališnu sezonu .

Pročitajte i...  Malina iz Igrišta 300 dinara, otkrivamo zašto

-Ja znam da ovih sparnih letnjih dana Prokupčani , najpre deca i mladi, sa nestrpljenjem čekaju otvaranje njihovog omiljenog kupališta, kazao je Lukić i dodao da se bazen puni vodom i da će, ako sve bude u redu, on biti otvoren već tokom naredne nedelje.

Takođe je naglasio da se kvalitet i hemijsko- bakteriološka ispravnost vode u bazenu kontroliše svakodnevno i precizirao da  bazen neće početi sa radom  dok ne dobije „zeleo svetlo“ od  Gradske uprave u Prokuplju .

Sto se  tiče pandemije korona virusa Lukić je istakao da će se o propisanim merama zaštite na bazenu posebno voditi računa .

On je podsetio da je i ove kao i ranijih godina, cena ulaznice ostala ista i da će odrasli za celodnevni boravak na prokupačkom  kupalištu plaćati 100 a deca samo 50 dinara.

Pročitajte i...  Filmska prosidba: Kad statista kaže „DA“

Prokupački bazen ima olimpijske dimenzije i jedan je od najvećih i najlepših u Topličkom okrugu. Pored  centralnog kupališta tu je i mali bazen za decu, prodavnice hladnih pića, sladoleda  i brze hrane, kao i mnogi drugi zabavni sadržaji . Prošlog leta tu je dnevno znalo da se rashlađuje i odmara i po 1. 000 posetilaca iz Prokuplja i okolnih mesta. .


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=483285

2 jul 2020. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

6 komentara za “Bazen spreman za otvaranje”

  1. Ovo nije bazen ovo je bara !

  2. Spreman za RENOVIRANjE, a ne za otvaranje !

  3. Goreg nema, bolji ne zaslužujemo

  4. Ma i ne mora ga otvarate, retko ko ce da ide.

  5. Ovo nove plocice stavljene,ali pre 100 god xaxa 😀

Komentari su zatvoreni

Reklame

Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up