U kategoriji Društvo, Kuršumlija, Poslednje Vesti.

Besplatna obuka u Kuršumliji

Autor 14 jan 2019

KURŠUMLIJA- Udruženje “Jednake mogućnosti” iz Beograda organizuje u Kuršumliji besplatnu obuku iz informacionih tehnologija i preduzetništva. Obuka je već organizovana u tri opštine u Srbiji i pokazalo se da donosi velike benefite polaznicama.

Udruženje Jednake mogućnosti i Opština Kuršumlija

pozivaju žene iz ruralnih područja na

BESPLATNU OBUKU O PREDUZETNIČKIM I DIGITALNIM VEŠTINAMA
u Gimnaziji u Kuršumliji, od 22.1. do 26.1.2019. godine

u okviru projekta Udruženja Jednake mogućnosti
DIGITALNE I PREDUZETNIČKE VEŠTINE ZA ŽENE U RURALNIM PODRUČJIMA“

Teme petodnevne obuke su:
OSNOVE RADA NA RAČUNARU
PREDUZETNIČKE VEŠTINE

 

Obuka će se održati u Gimnaziji u Kuršumliji, od 22.1. do 26.1. Za sve polaznice su obezbeđeni ručak i osveženje, kao i naknada za prevoz. Sve zainteresovane žene mogu uzeti prijavni formular u pisarnici Opštine, gde treba i da ga predaju nakon popunjavanja. Postoji i mogućnost prijave preko interneta, na linku https://goo.gl/forms/na3kLUdJ8rdiQBDg2

Rok za prijavljivanje: do 15januara 2019.

Rezultati: do 17. januara 2019.

Obuku sprovodi Udruženje Jednake mogućnosti u saradnji sa opštinom Kuršumlija u okviru programa ekonomskog osnaživanja žena iz ruralnih oblasti. Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“, koji finansira Evropska unija, uz podršku Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije.

Obuka u okviru projekta ima za cilj da pomogne ženama da steknu nova znanja i veštine za digitalnu ekonomiju, koja će im pomoći da pokrenu novu proizvodnju, poboljšaju plasman već postojećih usluga i proizvoda, ili konkurišu za posao.

Obuka će se odvijati na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Opštine Kuršumlija i Udruženja „Jednake mogućnosti“.

Osim iz opštine Kuršumlija, kroz ovaj projekat biće obučeno i po 20 žena iz opština Paraćin, Ivanjica, Majdanpek, Knić i Ljubovija. Edukovane i osnažene žene iz svih ovih sredina postaće deo mreže žena digitalnih preduzetnica iz ruralnih područja, sa ciljem međusobne podrške, razmene znanja i ideja.

PRIJAVITE SE DA ZAJEDNO UČIMO I NAPREDUJEMO U DIGITALNOJ EKONOMIJI!


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=160544

14 jan 2019. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up