Smiley face
U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

Besplatni lekovi za penzionere

Autor 23 jan 2018

PROKUPLJE- Udruženje penzionera Prokuplje tokom narednih dana besplatno će deliti lekove penzionerima sa niskim primanjima. Reč je o lekovima koji se u apotekama mogu kupiti bez recepta. Sredstva za nabavku lekova u ukupnom iznosu od 60 hiljada dinara obezbedio je Republički fond za penzijsko- invalidsko osiguranje Republike Srbije.

-Lek „Febricet“ za ublažavanje bolova i skidanje temperaturedeliće se po gradskim i seoskim mesnim odborima. U svakoj kutiji nalaziće se uputstvo za upotrebu leka, izjavio je predsednik prokupačkog udruženja Milovan Vučićević dodavši da od 8.300 članova ove organizacije, više od 25 odsto imaju penzije do 15.000 dinara.
Prema njegovim rečima, tokom prošle godine Udruženje je besplatno podelilo 2.000 paketa sa osnovnim životnim namirnicama, a mnogim penzionerima omogućena je kupovina suvomesnatih proizvoda, ogrevnog drveta i uglja po nižim cenama i na odloženo plaćanje.
-Udruženje je tokom decembra prošle godine članovima ukupno pozajmilo nešto više od milion dinara za kupovinu uglja i ogrevnog drveta, izjavio je Vučićević i istakao da je najugroženijim penzionerima za kupovinu drva omogućena pozajmica u iznosu od po 15.000, a za nabavku uglja po 20.000 dinara.


Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=75119

23 jan 2018. Komentari na vestima starijim od 7 dana su zatvoreni RSS 2.0.

5 komentara za “Besplatni lekovi za penzionere”

 1. Akcija podela lekova penzionerima sa malim primanjima puno znaci.

 2. sonja

  Hvala za pomoc! Nadamo se jos lepim iznenadjenjima!

 3. Milenija

  Najpotrebnija pomoc je njima i deci, ono su jedini koji ne mogu da rade, tako o treba, da uvek imamo ovalve akcije!

 4. Ana

  Zna se da se bez lekova ne moze.Svaka pomoc znaci.

 5. Ana

  Svaka pomoć najstarijima i te kako znači.

Komentari su zatvoreni


Maintained by OZ.I.T.Solutions
Scroll Up